Mircea Dinescu, disperat! „Pleacă oamenii de la Cetate!” Ciucurel, angajatul bătut de paznicii lui Nețoiu, fuge la mânăstire

Ultima actualizare:

Mircea Dinescu e foc și pară! Rămâne fără angajați la domeniul său de la Cetate! Ciucurel, angajatul bătut crunt, luna trecută, de oamenii de pază ai lui Gigi Nețoiu, a lăsat baltă caprele și s-a refugiat la o mânăstire. Situația de la Cetate s-a agravat odată cu venirea unor facturi imense, pe care oamenii din zonă nu le mai pot acoperi!

Mircea Dinescu are facturi mari de acoperit la Cetate Sursa: Facebook
Mircea Dinescu are facturi mari de acoperit la Cetate Sursa: Facebook

Mircea Dinescu e supărat foc! Rămâne, în curând, fără angajați la domeniul său de la Cetate, de la malul Dunării! Ultimul care a dat bir cu fugiții este Ciucurel, om de bază la Cetatea lui Dinescu. Acesta l-a anunțat pe marele poet că-și ia tălpășița în urma incidentului violent cu paznicii lui Gigi Nețoiu, de luna trecută.

Pe 16 ianuarie, paznicii lui Gigi Nețoiu au tăbărât cu bătele pe Ciucurel, după ce acesta a mers să pască caprele în via lui Gigi Nețoiu. S-a iscat un scandal imens, cu băte și topoare, la care a intervenit și Poliția.

În urma incidentului, s-a deschis și un dosar penal, căci fiul lui Ciucurel a mers cu o toporișcă să-i facă dreptate tatălui său, în scnadalul cu paznicii lui Gigi Nețoiu.

"Nu știu cum a căzut Ciucurel la mijloc, săracul, ca în Caragiale. A trecut și el cu caprele lui pe la vie la Nețoiu și paznicii acestuia au tăbărât cu bâtele pe el. M-a sunat plângând săracul că l-au bătut cu bâtele. E ridicol ce s-a întâmplat! Nețoiu habar n-avea” , a declarat Mircea Dinescu, pentru Click!.

În urma scandalului monstru, Sebastian Răducan, zis Ciucurel, a decis să părăsească domeniul lui Mircea Dinescu și să se retragă la o mânăstire. Ciucurel avea în grijă o turmă de 200 de capre, de pe domeniul lui Mircea Dinescu, situat pe malul Dunării.

Nu îmi vine să cred că Ciucurel săracul pleacă, după atâta vreme! E trist ce se întâmplă. Pleacă oamenii de la Cetate. Ciucurel era emblematic pentru Cetate, el era omul animalelor, eu nu am văzut om ca Ciucurel. Se înțelegea cu animalele din priviri. Se apleca măgarul în fața lui când îl vedea. Și acum pleacă și el!”, a dezvăluit Mircea Dinescu, la Prima TV.

"Pleacă oamenii pe capete din cauza facturilor!"

Mircea Dinescu se chinuie din răsputeri să țină în viață domeniul de la Cetate, unde au început să vină facturi imense.

Au mai plecat și niște vecini care aveau și ei o fermă de bovine. Nu au putut s-o mai țină. Vin facturi imense, oamenii nu mai au cu ce plăti. Aici e o zonă de sărăcie lucie. Băbuțele, săracele, din sat cu ce să plătească o factură de 20 de milioane când pensia lor e de 8 milioane?! E incredibil ce se întâmplă! E păcat!“, a mai spus poetul.

Poetul Mircea Dinescu a achiziționat în 1997 ”Portul Cultural Cetate”, practic ruina fostului port agricol de la Cetate inaugurat în 1880. În 1945, portul a fost închis și transformat în sediu de grăniceri. Ulterior, după revoluția din 1989, clădirea a fost devalizată și transformată de localnici în grajduri pentru animale.

Mircea Dinescu a reușit să pună aici pe picioare un mini-hotel cu 18 camere și 3 apartamente. Tot aici, poetul a reușit să pună dezvolte o afacere cu vinuri care se produc din strugurii de pe malul Dunării.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News! 

cub mircea dinescu png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net