Moartea suspectă a lui Yoav Stern. Viața fostului soț al Oanei Cuzino, marcată de controverse

Ultima actualizare:

Yoav Stern, fostul soț multimilionar al prezentatoarei Oana Cuzino, a murit miercuri, 27 aprilie, la spital. În urmă cu mai bine de o săptămână a fost transportat în stare gravă, după ce suferise un accident misterios. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a murit afaceristul israelian. 

cub yoav stern png

Yoav Stern a murit miercuri, 27 aprilie, la 70 de ani, după ce timp de 10 zile s-a aflat în comă, iar medicii au încercat să îi salveze viața. El fusese transportat la un spital din Capitală într-o stare foarte gravă, cu hemoragie cerebrală și leziuni ale plămânilor. Inițial, oamenii legii au crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercații, însă ulterior polițiștii au concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă. 

Citește și: A murit Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino 

Polițiștii continuă să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Nu a fost luată în calcul tentativa de omor, deși împrejurările în care a avut loc teribilul accident sunt unele bizare. 

Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți timp de 12 ani, în intervalul 2002-2014. După divorț, el s-a concentrat asupra afacerilor pe care le are și foarte puține lucruri despre viața sa personală au mai apărut în presă. În urma divorțului, prezentatoarea și-a rotunjit considerabil veniturile. 

Yoav Stern își găsise fericirea în brațele altei femei, la opt ani de la despărțirea de Oana Cuzino

După aproape 8 ani de la divorțul de Oana, milionarul își găsise fericirea alături de o tânără, iar povestea lor de dragoste părea să fie una desprinsă din basme. 

La începutul anului 2022, Yoav Stern a fost surprins pe străzile din București, alături de o domnișoară misterioasă față de care nu a ezitat să se manifeste tandru, în public.

Yoav și iubita lui fuseseră fotografiați în timp ce se îndreptau, în bolidul de lux al milionarului, spre un restaurant de fițe din Capitală. Afaceristul a zâmbit pe tot parcursul timpului și nu s-a ferit să o sărute pe tânără.

Afacerile lui Yoav Stern au fost dintotdeauna subiect de controverse 

Yoav Stern deținea numeroase terenuri în România, iar după divorț Oana Cuzino a primit 33 de hectare de teren, în afara Bucureștiului, în valoare de aproximativ 8 milioane de euro. 

Afacerile propriu-zise ale lui Yoav Stern au rămas totuși sub semnul întrebării. În 2002 avea afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, iar omul de afaceri a petrecut câteva ore în spatele gratiilor.

Vezi și: Fostul soț al Oanei Cuzino, îndrăgostit ca un adolescent

Mai mult decât atât, au existat speculații conform cărora Yoav Stern ar fi de fapt un agent al servicilui de informații israelian, însă nu au fost aduse dovezi pentru a sprijini aceste zvonuri. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
shutters 7304728 1280 jpg
rosii cultura tomate shutterstock 1009167631 jpg
Mireasa furioasa FOTO Shutterstock jpg
Acţiune Poliţie Rutieră Sibiu - în trafic Foto IPJ Sibiu
FotoJet (7) jpg
FotoJet (6) jpg