Moartea suspect─â a lui Yoav Stern. Via╚Ťa fostului so╚Ť al Oanei Cuzino, marcat─â de controverse

Yoav Stern, fostul so╚Ť multimilionar al prezentatoarei Oana Cuzino, a murit miercuri, 27 aprilie, la spital. ├Än urm─â cu mai bine de o s─âpt─âm├ón─â a fost transportat ├«n stare grav─â, dup─â ce suferise un accident misterios. Poli╚Ťi╚Ötii au deschis o anchet─â pentru a stabili ├«mprejur─ârile exacte ├«n care a murit afaceristul israelian. 

cub yoav stern png

Yoav Stern a murit miercuri, 27 aprilie, la 70 de ani, dup─â ce timp de 10 zile s-a aflat ├«n com─â, iar medicii au ├«ncercat s─â ├«i salveze via╚Ťa. El fusese transportat la un spital din Capital─â ├«ntr-o stare foarte grav─â, cu hemoragie cerebral─â ╚Öi leziuni ale pl─âm├ónilor. Ini╚Ťial, oamenii legii au crezut c─â loviturile au fost rezultatul unei alterca╚Ťii, ├«ns─â ulterior poli╚Ťi╚Ötii au concluzionat c─â afaceristul s-a r─ânit dup─â ce ar fi c─âzut pe sc─âri de la o ├«n─âl╚Ťime considerabil─â. 

Cite╚Öte ╚Öi: A murit Yoav Stern, fostul so╚Ť al Oanei Cuzino 

Poli╚Ťi╚Ötii continu─â s─â fac─â cercet─âri pentru a stabili cu exactitate circumstan╚Ťele ├«n care s-a produs evenimentul. Nu a fost luat─â ├«n calcul tentativa de omor, de╚Öi ├«mprejur─ârile ├«n care a avut loc teribilul accident sunt unele bizare. 

Oana Cuzino ╚Öi Yoav Stern au fost c─âs─âtori╚Ťi timp de 12 ani, ├«n intervalul 2002-2014. Dup─â divor╚Ť, el s-a concentrat asupra afacerilor pe care le are ╚Öi foarte pu╚Ťine lucruri despre via╚Ťa sa personal─â au mai ap─ârut ├«n pres─â. ├Än urma divor╚Ťului, prezentatoarea ╚Öi-a rotunjit considerabil veniturile. 

Yoav Stern ├«╚Öi g─âsise fericirea ├«n bra╚Ťele altei femei, la opt ani de la desp─âr╚Ťirea de Oana Cuzino

Dup─â aproape 8 ani de la divor╚Ťul de Oana, milionarul ├«╚Öi g─âsise fericirea al─âturi de o t├ón─âr─â, iar povestea lor de dragoste p─ârea s─â fie una desprins─â din basme. 

La ├«nceputul anului 2022, Yoav Stern a fost surprins pe str─âzile din Bucure╚Öti, al─âturi de o domni╚Öoar─â misterioas─â fa╚Ť─â de care nu a ezitat s─â se manifeste tandru, ├«n public.

stanga
dreapta
yoav stern si iubita
yoav stern si iubita
yoav stern
yoav stern iubita si oana cuzino
oana cuzino si yoav stern
Naomi este foarte fericită când se află în compania tatălui ei, Yoav Stern  jpeg
oana cuzino
2 oana cuzino jpg jpeg
2 thumbnail oana cuzino 1 jpg jpeg

Yoav ╚Öi iubita lui fuseser─â fotografia╚Ťi ├«n timp ce se ├«ndreptau, ├«n bolidul de lux al milionarului, spre un restaurant de fi╚Ťe din Capital─â. Afaceristul a z├ómbit pe tot parcursul timpului ╚Öi nu s-a ferit s─â o s─ârute pe t├ón─âr─â.

Afacerile lui Yoav Stern au fost dintotdeauna subiect de controverse 

Yoav Stern de╚Ťinea numeroase terenuri ├«n Rom├ónia, iar dup─â divor╚Ť Oana Cuzino a primit 33 de hectare de teren, ├«n afara Bucure╚Ötiului, ├«n valoare de aproximativ 8 milioane de euro. 

Afacerile propriu-zise ale lui Yoav Stern au rămas totuși sub semnul întrebării. În 2002 avea afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, iar omul de afaceri a petrecut câteva ore în spatele gratiilor.

Vezi ╚Öi: Fostul so╚Ť al Oanei Cuzino, ├«ndr─âgostit ca un adolescent

Mai mult dec├ót at├ót, au existat specula╚Ťii conform c─ârora Yoav Stern ar fi de fapt un agent al servicilui de informa╚Ťii israelian, ├«ns─â nu au fost aduse dovezi pentru a sprijini aceste zvonuri. 

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg