Neglijență crasă! Un copil de nici doi ani a plecat din grădiniță de unul singur. Cum a fost găsit și ce spune poliția

Ultima actualizare:

Personalul de la o grădiniță din Alba Iulia a dat dovadă de o neglijeță crasă. Joi, 13 iulie, pe o stradă din municipiu a fost găsit desculț, pe temperaturi greu de suportat, un copil de un an și opt luni. Ieșise pe poarta grădiniței fără ca nimeni să îl vadă. O postare pe facebook din partea unei persoanei intrigată de situație i-a făcut pe polițiști să se autosesizeze. 

image

„Un copil blonduț, frumușel, desculț”

O tânără a observat copilul bine îmbrăcat, dar desculț, mergând singur și speriat pe stradă. S-a apropiat și a încercat să vorbească cu el. Și-a dat seama că plecase dintr-o grădiniță și probabil cineva îl căuta îngrijorat.

Copilul a fost dus înapoi în grădinița de unde plecase, situată la aproximativ 200 de metri de locul în care a fost găsit. Nimeni nu observase când micutul a ieșit pe poartă și, stupoare, nimeni din personalul aflat la serviciu joi dimineața nu știa că acesta nu se afla în grădiniță. 

Azi în jurul orei 12:00 a fost gasit un copil blondut, frumușel, DESCULȚ pe o stradă din Micești. După câteva zeci de minute de căutări, a ajuns din nou la Grădinița de unde a dispărut. Bineînțeles că ei nu aveau habar că acest copil era dispărut.

Doar printr-o minune nu a pățit ceva, având în vedere traficul dintre Alba și Micesti. Nu vreau să mă gândesc la tălpile lui de la asfaltul încins...", a fost postarea făcută joi, pe Facebook.

Polițiștii s-au autosesizat

Postarea făcută de cetățeanul din Alba a ajuns și sub privirile polițiștilor care s-au autosesizat.

Trei angajate ale respectivei grădinițe din Alba Iulia sunt acum cercetate pentru neglijență, după ce copilul aflat în grija lor, ajunsese desculț, de unul singur pe stradă. 

La data de 13 iulie 2023, în urma apariției pe o rețea de socializare a unei informații potrivit căreia un minor ar fi fost găsit, pe stradă, fără supraveghere, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au sesizat, din oficiu, cu privire la posibile fapte de neglijență în serviciu.

Din primele cercetări a rezultat că, la data de 13 iulie 2023, în jurul orei 11,00, minorul, în vârstă de un an și 8 luni, ar fi părăsit incinta unei grădinițe, fără a fi observat de personalul instituției, fiind identificat de către o tânără, pe Calea Labului din Alba Iulia, la o distanță de aproximativ 200 de metri de unitatea de învățământ.

Minorul a fost dus de tânără la unitatea de învățământ, fără ca incidentul să fie sesizat poliției.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 angajate ale unității de învățământ, în grija cărora se afla minorul, în momentul în care ar fi părăsit incinta grădiniței.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de neglijență în serviciu precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net