Noi secrete în noul episod din „Clanul”. Destăinuirile emoționante ale lui Tătuțu: „Nu știe nimeni, numai tu știi”

În noul episod ce va apărea duminica aceasta, de la ora 20.00, în serialul „Clanul”, vor ieși la lumină noi secrete și dezvăluiri. O discuție aprinsă a interlopului Tătuțu Bebe Măcelaru cu David va duce la destăinuiri emoționante: „Nu știe nimeni, numai tu știi, acum. În rest, nimeni”.

Noi secrete în noul episod din „Clanul”
Noi secrete în noul episod din „Clanul”

Ce se va întâmpla in noul episod al serialului „Clanul”

Ce se va întâmpla in noul episod al serialului românesc „Clanul”? Cu siguranță secretele ce vor ieși la iveală îi vor surprinde pe mulți urmăritori, potrivit ProTV.ro. Iată ce vei vedea în episodul de duminică, 16 aprilie. Se vor lua măsuri în echipa lui Costoiu de către inspectoarea Olivia, care este nemulțumită de ceea ce se întâmplă. Ea va trimite fiecare membru al echipei în câte o misiune.

„Vouă nu vă plesnește obrazul de rușine când vă uitați unii la alții? Pe ce luați voi leafă? De azi s-a terminat cu huzurul ăsta. O să zbârnâiți pentru leafa pentru care o primiți!”, le va spune aceasta. Însă, ce vor afla agenții, veți afla numai dacă urmăriți episodul.

Relația pe care Bebe și Sofia încearcă să și-o construiască va fi pe muchie de cuțit. Chiar dacă vor pune cap la cap pașii pentru următoarea lor mișcare, Sofia îl va scoate din minți pe interlopul Tătuțu, printr-un gest pe care îl va face. „Palma asta costă cât nu face, coană Sofico”, îi spune acesta, demonstrându-i cum acționează atunci când este provocat.

Dezvăluirile emoționante ale lui Tătuțu

De asemenea, David va afla un adevăr ce îl va lăsa fără cuvinte, chiar de la interlop. În cele din urmă, Tătuțu își va pierde încrederea în băiat, după ce va observa că acesta are multe semne de întrebare: „Mai bine mă întrebi direct ce ai interes de aflat, îți zice Tătuțu tău tot ce vrei să știi. Nu trebuie să-mi faci chei ca să-ți spun eu ție ceva”.

Așa că, fiind curios, David nu va sta mult pe gânduri și îi va pune marea întrebare: din ce familii i-a luat pe el și pe Vera. Însă, răspunsul îl va șoca: „„Vera e fata mea de sânge, mă-sa e moartă. Nu știe nimeni de Vera, numai tu știi, acum. În rest, nimeni”. Cum va reacționa David? Ei bine, vei afla în noul episod, duminică, de la ora 20.00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Simion  5832 PNG
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
4 front evaluare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net