O fabrică faimoasă din România va fi scoasă la licitație! Care este prețul de pornire

Este una dintre cele mai cunoscute fabrici din țara noastră, însă acest lucru nu a putut împiedica scoaterea ei la licitație. Este vorba despre Lactate Natura, o fabrică de lapte renumită în România. Prețul de pornire al acesteia este de 9.500.000 de lei.

O faimoasă fabrică de lapte va fi scoasă la licitație / foto: Pixabay
O faimoasă fabrică de lapte va fi scoasă la licitație / foto: Pixabay

Potrivit informațiilor de la agrointel.ro, una dintre cele mai faimoase fabrici de lapte din țara noastră urmează să fie scoasă la licitație. Unitatea economică se găsește în Târgoviște (județul Dâmbovița), având în spate o istorie îndelungată, atunci când vine vorba despre producția, cât și comercializarea, diferitelor produse lactate.

Acum, aceasta va fi vândută, inclusiv cu bunurile mobile și imobile de aici, având un preț de pornire de 9.500.000 de lei. Prima licitație va avea loc chiar în această săptămână, pe data de 22 martie.

Încă din anul 1991, pe piața din țara noastră a funcționat S.C. Lactate Natura S.A. Dâmbovița, după ce a preluat patrimoniul vechii Întreprinderi de Industrializare a Laptelui Dâmbovița. Unitatea economică are capital privat, în totalitate, scopul ei fiind prelucrarea, dar și comercializarea, laptelui și a produselor lactate care poartă marca „Natura”.

Se vinde o faimoasă fabrică de lapte din România

Un proiect masiv, co-finanțat cu fonduri SAPARD, a modernizat fabrica de lapte din județul Dâmbovița, în perioada 2004 – 2005. Aceasta a beneficiat de capacități moderne de producție, ce se aliniau standardelor europene. În ziua de astăzi, fabrica deține o capacitate de prelucrare impresionantă, ce trece de 220.000 hl lapte/an.

Reprezentanții fabricii hotărâseră, în urmă cu un an de zile, să suspende activitatea acesteia vreme de 3 ani. Această hotărâre fusese luată din cauza numărului mic al comenzilor, însă, din păcate, situația nu s-a îmbunătățit între timp, pentru fabrica din Dâmbovița. Acum, a fost anunțată scoaterea acesteia la licitație.

Terenul, clădirile, utilajele, cât și bunurile mobile, toate urmează să fie incluse în licitația care va avea loc pe data de 22 martie. Prețul de pornire pentru această fabrică este de 9.500.000 de lei, iar dacă nu se va vinde acum, licitații vor mai avea loc la fiecare două săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Robert Fico premierul Slovaciei transportat la spital după tentativa de asasinat FOTP AFP
image
image
image
image
image
image
Janiel Verainer jpg
Elisabeta Movila png
piept de pui jpeg
8 hangerli alexandru jpg
Caragiale şi soţia sa, Alexandrina, la Târgul de Moşi, în Bucureşti
premierul robert fico jpg
Arsenie Boca cap jpg
georgia melissa laurie gemene crocodil profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net