Caz dramatic! O mămică şi-a aruncat bebeluşul nou-născut în soba cu lemne

Ultima actualizare:

O femeie, în vârstă de 40 de ani, din Otopeni este anchetată de către oamenii legii. Tânăra este acuzată că și-ar fi ars propriul bebeluș, imediat după ce i-a dat naștere. Mai exact, aceasta l-ar fi aruncat în soba cu lemne.

O femeie și-a aruncat bebelușul nou-născut în soba cu lemne. Foto: Click.
O femeie și-a aruncat bebelușul nou-născut în soba cu lemne. Foto: Click.

Cine este cea care a comis acest gest șocant?

Din primele informații ale anchetei derulate de către oamenii legii se pare că este vorba despre o femeie din Otopeni, în vârstă de 40 de ani, care și-ar fi aruncat bebelușul în sobă imediat  după ce acesta a venit pe lume. 

Oamenii legii s-au sesizat abia după ce femeia a ajuns în stare gravă la spital

Se pare că, oamenii legii s-au sesizat abia după ce femeia a ajuns în stare gravă la spital, cu sângerări abundente. În momentul de față, anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și care a fost motivul care a făcut-o pe proaspăta mămică să recurgă la un astfel de gest care a șocat pe toată lumea.

Întâmplarea terifiantă ar fi avut loc la finalul lunii aprilie

Întâmplarea terifiantă este posibil să avut loc la sfârșitul lunii aprilie. În momentul de față, medicii legiști vor să afle dacă bebelușul nou-născut era viu în momentul în care tânăra mamă a acestuia l-a aruncat în foc. 

Avea discernământ?

Pe de altă parte, oamenii legii vor să stabilească dacă mama nou-născutului avea discernământ în momentul în care a comis fapta. Femeia, în vârstă de 40 de ani, este cercetată în acest moment în stare de libertate.

O femeie condamnată că și-a omorât cei patru copii a fost eliberată după 20 de ani

Kathleen Megan Folbigg a fost condamnată în 2003 pentru uciderea copiilor săi. Folbigg a susţinut că este nevinovată şi că toţi cei patru copii au murit din cauze naturale. O anchetă iniţială din 2019 a constatat că dovezile au întărit vinovăţia lui Folbigg.

Însă a doua anchetă, condusă de fostul judecător-şef Thomas Bathurst a revizuit condamnările în 2022, după ce noi dovezi au sugerat că doi dintre copii aveau o mutaţie genetică care le-ar fi putut cauza moartea. Procurorul general din New South Wales, Michael Daley, a graţiat-o luni pe Folbigg, după ce ancheta lui Bathurst a conchis că există bănuieli legitime la fiecare condamnare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net