O nouă fabrică se construiește în România. Un turc vrea să-și crească veniturile

Adore Home, producătorul turc de mobilă cu o experiență de peste 30 de ani, își consolidează prezența pe piața românească, estimând o creștere semnificativă a cifrei de afaceri în 2024.

Compania vizează triplarea veniturilor sale locale / foto: revistabiz
Compania vizează triplarea veniturilor sale locale / foto: revistabiz

Compania vizează triplarea veniturilor sale locale, ajungând la 3 milioane de euro, o performanță remarcabilă care reflectă încrederea în potențialul pieței românești de mobilă, se precizează într-un comunicat AGERPRES. 

Obiective ambițioase de extindere

Pe lângă creșterea organică, Adore Home are planuri ambițioase de extindere pe termen mediu și lung. Compania vizează construirea unei fabrici de mobilă în România, o investiție semnificativă care va crea noi locuri de muncă și va contribui la stimularea economiei locale.

De asemenea, Adore Home își propune să își extindă prezența în Europa Centrală și de Vest, intrând pe piețe din nouă țări, printre care Germania, Olanda, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Franța, Italia și Slovacia.

Adore Home se mândrește cu o experiență vastă în industria de mobilă și pune accent pe construirea unor relații durabile cu clienții. Compania se angajează să ofere produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, respectând standardele europene stricte în ceea ce privește materialele și producția.

Adore Home se află pe o traiectorie ascendentă pe piața românească de mobilă, demonstrând un angajament clar pentru creștere durabilă și investiții semnificative.

Cu o gamă largă de produse de calitate, prețuri accesibile și o abordare centrată pe client, Adore Home este bine poziționată pentru a deveni un jucător major pe piața locală și un brand de referință în Europa Centrală și de Vest, se menționează pe site-ul companiei. 

În România, compania este activă din 2022, are 40 de angajaţi şi operează un magazin online

Adore Home se bucură de o bază de clienți impresionantă la nivel mondial, cu peste trei milioane de persoane care apreciază produsele companiei. Dintre aceștia, 120.000 de clienți se regăsesc în România, o piață importantă pentru Adore Home.

Compania mizează semnificativ pe comerțul online, care generează deja 80% din cifra de afaceri globală.

Această tendință este preconizată să se accentueze în anii următori, reflectând schimbările din comportamentul consumatorilor și preferința pentru achizițiile online.

Mobila comercializată de AdoreHome.ro provine din diverse surse. O parte importantă este importată din fabrica proprie din Ankara, Turcia, care se întinde pe o suprafață generoasă de 248.000 de metri pătrați. De asemenea, compania colaborează cu furnizori atent selectați din țări precum Grecia sau Danemarca, asigurând o gamă diversă de produse de calitate.

O nouă casă în România

Adore Home este dedicată producției responsabile și utilizează o instalație de energie solară pentru a alimenta fabrica din Ankara. Unitatea de producție este echipată cu tehnologie germană de ultimă generație, care permite eficientizarea proceselor și obținerea unui mobilier de calitate superioară la prețuri accesibile.

Compania consideră România o "a doua casă" și are planuri ambițioase de extindere pe piața locală. Compania intenționează să construiască o fabrică de mobilă în România, o investiție majoră care va crea noi locuri de muncă și va contribui la stimularea economiei locale.

Acest proiect ambițios este planificat pe termen lung, dar conducerea companiei este optimistă cu privire la realizarea sa în următorii cinci ani, contextul favorabil fiind susținut de creșterea pieței de mobilă din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net