O rețea care vindea bebeluși a fost anihilată de autoritățile din Grecia! Ce sumă uriașă cereau pentru un nou-născut

Autoritățile au reușit să anihileze o rețea din Grecia, responsabilă pentru tranzacționarea bebelușilor. Se pare că liderul celor implicați în acest caz tulburător era un ginecolog faimos, iar printre membrii grupării se numără și români. Bebelușii erau vânduți cu prețuri cuprinse între 70.000 și 120.000 de euro.

Bebelușii erau vânduți cu prețuri cuprinse între 70.000 și 120.000 de euro
Bebelușii erau vânduți cu prețuri cuprinse între 70.000 și 120.000 de euro

O grupare infracțională din Grecia a lăsat fără cuvinte întreg continentul, odată ce s-a aflat ce fel de fapte comitea aceasta. Cazul tulburător s-a petrecut în Creta, unde o rețea care avea și membrii români tranzacționa nou-născuți, pe care îi vindea cu prețuri cuprinse între 70.000 și 120.000 de euro. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, polițiștii au anihilat rețeaua, care avea la conducere un renumit ginecolog.

Mai precis, cel responsabil pentru aceste fapte șocante era un medic în vârstă de 73 de ani, ce provine din Chania, insula Creta. Acesta era administratorul unei clinici pentru fertilitate, iar cu ajutorul angajaților săi, acesta vindea copii de la clinica sa pentru prețuri cuprinse între 70.000 și 120.000 de euro. Se pare că angajații clinicii erau cei care intermediau aceste vânzări. Printre clienții medicului se numără cupluri fără copii, cupluri de homosexuali, sau bărbați singuri ce își doreau un copil.

Rețeaua se folosea de documente false

În ce privește modul în care acționa grupul, se pare că foloseau contracte fictive, iar mamele surogat urmau să fie despărțite de copii lor, la naștere. Aceste acte false erau menite să țină la distanță posibilele întrebări din partea poliției. Din rețea făceau parte trei „brokeri”, intermediari ce aveau ca sarcină găsirea de femei pe care le puteau convinge să ia parte la aceste fapte, pentru bani. Acești brokeri acționau în Atena, Salonic, cât și România.

La clinica ginecologului, de altfel, lucra și o româncă, care gestiona toate legăturile rețelei în țara noastră. Aceasta se ocupa de femeile aduse la clinică, având grijă de mâncare și cazare. Se pare că aceste tranzacții au fost îndeajuns de profitabile pentru ca rețeaua să poată crea o companie offshore, în care își ascundeau banii de ochii poliției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net