Parfumuri la jumătate de preţ de Black Friday 2023!

Ultima actualizare:

Black Friday, cel mai aşteptat eveniment comercial al anului, se apropie cu paşi repezi. De astăzi, 3 noiembrie şi până weekendul viitor, pe 12 noiembrie, marile firme au pregătit oferte imbatabile! Pentru această ocazie, celebra casă de parfumuri MYSU îi va întâmpina pe pasionaţii de parfumuri şi produse de îngrijire corporală cu cele mai mari reduceri de până acum, atât în magazinele fizice, cât şi online, pe mysuparfum.com. Este vorba despre reduceri de 50% la o selecţie de produse din toate categoriile!

Anul acesta, ofertele de  Black Friday de la MYSU  vor începe de astăzi,  3 noiembrie
Anul acesta, ofertele de Black Friday de la MYSU vor începe de astăzi, 3 noiembrie

Analizând interesul din ultimul an pentru aceste produse, precum şi performanţele din ediţia anterioară de Black Friday, director general Adrian Ioanu estimează vânzări de 3 ori mai mari faţă de 2022, motiv pentru care s-au pregătit stocuri suficiente, astfel încât să poată fi onorate toate comenzile într-un termen de maximum 7 zile lucrătoare.

Am pregătit deja în depozite stocul estimat de produse, necesar pentru a putea satisface toate comenzile primite în magazinul online în perioada 3-12 noiembrie. Magazinele MYSU din toată ţara (37 de locaţii - disponibile pe mysuparfum.com, în pagina magazine) au fost aprovizionate cu produse suficiente, conform profilului cumpărătorilor din fiecare oraş, astfel încât pasionaţii de parfumuri şi produse de îngrijire corporală de super-calitate la preţuri accesibile să îşi cumpere tot ce îşi doresc pentru ei, familie şi prieteni. De asemenea, pe perioada Black Friday, echipa noastră va aduce şi ajutoare suplimentare, triplând numărul de persoane direct implicate în derularea campaniei, pentru a respecta termenele de livrare”, ne-a declarat Adrian Ioanu.

Ofertele vor dura  10 zile, până  pe data de  12 noiembrie
Ofertele vor dura 10 zile, până pe data de 12 noiembrie

De exemplu, Attraction, cel mai bine vândut parfum MYSU, va putea fi achiziţionat la un preţ redus cu 20%, până la suma de 200 de lei. Din aceeaşi colecţie  fac parte şi parfumurile „A Thousand Kisses” şi „My Everything”, ce vor fi de asemenea reduse de la 250 de lei la 200 de lei. 

Din ce în ce mai căutate pe piaţa din România sunt şi parfumurile din gama orientală. În plus, parfumurile de 100 ml din colecţia Essential Line, atât pentru femei, cât şi cele pentru bărbaţi, vor fi reduse în perioada Black Friday de la preţul de 135 de lei la 108 lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net