Pe 11-12 septembrie va avea loc un spectaculos show de modă organizat de Rodica Costea

Timișoara Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din vestul României, organizat de Rodica Costea, promite o ediție spectaculoasă, cu 40 de modele din întreaga țară și colecțiile prețioase a 30 de designeri consacrați. Cea de-a IX-a ediție prezentată de Cosmina Păsărin are ca tematică cultura și portul național românesc, sub genericul “Eleganța Tradițională”. Vlăduța Lupău și Olguța Berbec își vor prezenta în premieră colecțiile de costume tradiționale, iar Iulia Albu și Culiță Sterp sunt invitați speciali.

Timișoara Fashion Week. Foto: arhiva.
Timișoara Fashion Week. Foto: arhiva.

Moment unic de fashion unde se îmbină IA românească cu fusta conică modernă

Două seri de modă vor lumina orașul de pe Bega în datele de 11 și 12 septembrie. Cea de-a IX-a ediție a evenimentului Timișoara Fashion Week se va desfășura la Iulius Town Mall și are ca tematică ”Eleganța Tradițională”, în cadrul căreia va fi celebrată cultura și portul tradițional românesc. Este un moment unic de fashion unde se îmbină IA românească cu fusta conică modernă. Peste 30 de designeri români și internaționali, dar și vedete de top vor fi prezente la cel mai mare eveniment de modă din vestul țării, organizat an de an de Rodica Costea. Vlăduța Lupău și Olguța Berbec vor cânta în deschiderea evenimentului și, totodată, își vor prezenta colecțiile prețioase de costume populare.

O surpriză este prezența Iuliei Albu

Culiță Sterp și-a confirmat prezența, iar o altă surpriză este prezența  Iulia Albu. Ansamblul Ghiocelul al Casei de Cultură din Giroc, coordonat de Șipoș Dan Mihai va încântă în ambele zile cu momente frumoase de dans. În atenția publicului masculin, cu o colecție de costume luxury, realizate din materiale prețioase, Timișoara Fashion Week aduce pe podium brandul spaniol de renume internațional “Felix Ramiro”.

De asemenea, își vor prezenta colecțiile 4 studenți de la facultatea de Arte și Design Marangoni, cea mai cunoscută facultate din Milano, Italia. Ca la fiecare ediție și de data aceasta Rodica Costea, organizator Timișoara Fashion Week, va premia studenți ai facultății de Arte din Timișoara și București .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
medic iasi moarte suspecta jpg
1697619604index scaled jpeg webp
Bani png
palatul bragadiru jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bilet avion
homepage jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net