Veste important─â pentru pensionari! Cine nu va primi ajutorul de 700 de lei

Luna iulie va aduce ajutorul social de 700 de lei pentru pensionari. Din păcate, șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a venit cu o clarificare importantă pentru cei care au pensii mici. O parte dintre aceștia ar putea să nu primească ajutorul de la stat.

pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
Ajutorul social de 700 de lei va fi acordat în iulie

Ajutorul social ├«n valoare de 700 de lei va fi acordat ├«ntr-o singur─â tran╚Ö─â, dar exist─â o condi╚Ťie clar─â pentru ob╚Ťinerea acestuia. ├Äntr-o interven╚Ťie la Rom├ónia TV, Daniel Baciu a explicat cine nu va primi acest ajutor mult a╚Öteptat, de╚Öi are o┬ápensie┬ámai mic─â de 2.000 de lei.

N-o s─â-╚Ťi vin─â s─â crezi care este┬áLocul unde tr─âiesc cei mai s─âraci pensionari din Rom├ónia. ÔÇ×Dac─â nu erau vaca ┼či gr─âdina m├óncam buruieniÔÇŁ

╚śeful Casei de Pensii a precizat c─â ajutorul social nu va fi primit automat doar pentru c─â o persoan─â are o pensie care ├«ncadreaz─â ├«n pragul impus de autorit─â╚Ťi pentru acordarea acestui ajutor.┬áPesionarii┬ácare se afl─â ├«n aceast─â categorie trebuie s─â nu aib─â alte venituri din alte surse, ├«n urma c─ârora ar putea dep─â╚Öi suma de 2.000 de lei pe lun─â.

Poate te interesează și Ce pensie are Maria Ciobanu în Statele Unite ale Americii?

Ajutorul de 700 de lei nu va fi primit de cei care dep─â╚Öesc din alte venituri pragul impus de autorit─â╚Ťi

├Än acest sens, func╚Ťionarii Casei de Pensii vor face o analiz─â minu╚Ťioas─â pentru stabili cu exactitate cine va beneficia de ajutorul social de 700 de lei, a precizat ╚Öeful Casei Na╚Ťionale de Pensii.

Veste optimistă pentru pensionari! Se reduce vârsta de pensionare cu 2 ani! Cine poate beneficia de noua lege

Totodat─â, Daniel Baciu a anun╚Ťat c─â pensionarii mai pot primi bani ├«n plus, dac─â dup─â primele ╚Öase luni de venituri vor mai exista bani la buget.

Cum a fost ales plafonul de 2.000 de lei?

Ministrul Muncii a explicat la începutul lunii de ce ajutorul de 700 de lei va fi primit doar de cei care au venituri mai mici de 2.000 de lei.

ÔÇ×La ├«nceputul anului, am avut un plafon de 1.600 de lei pentru primul pachet social, care a reprezentant atunci pensia medie ├«n Rom├ónia. (...) Am decis s─â implement─âm al doilea pachet social, cu acele carduri ┼či acele vouchere electronice pentru a sprijini popula┼úia p├ón─â la sf├ór┼čit de an.

Am considerat atunci o categorie vulnerabil─â, pensia care se ├«ncadreaz─â ├«n jurul pensii medii, acum consider─âm c─â evolu┼úia pre┼úurilor fiind cea pe care o ┼čtim cu to┼úii trebuie s─â dep─â┼čim un pic pensia medieÔÇŁ,┬áa spus Marius Bud─âi.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á┬á

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia