Peste 1.000 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă. Care sunt cele mai afectate sectoare

Ultima actualizare:

A fost un weekend greu și va fi în continuare o perioadă dificilă pentru zeci de mii de bucureşteni. Asta pentru că peste 1.000 de blocuri, din Capitală, nu au apă caldă. 

Blocuri care au rămas fără apă caldă Foto: Pixabay.com
Blocuri care au rămas fără apă caldă Foto: Pixabay.com

Unde sunt cele mai mari probleme cu apa caldă

Foarte mulţi bucureșteni au rămas fără apă caldă în acest weekend, din cauza mai multor avarii la sistemul de termoficare din Capitală. Peste 1.000 de blocuri sunt afectate. În acest weekend, dar și săptămâna care urmează, oamenii vor fi nevoiți să încălzească apa la aragaz. Cele mai multe probleme sunt, în acest weekend, în sectoarele 5 şi 6 din Bucureşti.

Sectorul 1: 84 de blocuri nu au apă caldă, Sectorul 2: nu este afectat, Sectorul 3: 1 bloc/imobil este afectat, Sectorul 4: 7 blocuri au apă caldă deficitar, iar alte 9 blocuri nu au apă caldă, Sectorul 5: 909 blocuri nu au apă caldă, Sectorul 6: 186 de blocuri au apă caldă deficitar.

Care a fost mesajul celor de la Termoenergetica 

„Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici - SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A. 

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor. În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE - 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației", este mesajul transmis de Termoenergetica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net