Pianistul Codrin Nicoară, refuzat de judecătorii ieşeni. Ce se va întâmpla cu procesul

Pianistul Codrin Nicoară nu a reușit să scape de magistrații ieșeni. Aceștia au refuzat strămutarea procesului în care soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară acesta este judecat pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. 

Pianistul Codrin Nicoară a fost trimis în judecată în dosarul morții soției sale    FOTO: Arhivă
Pianistul Codrin Nicoară a fost trimis în judecată în dosarul morții soției sale FOTO: Arhivă

Soțul Mariei Macsim Nicoară, artista care și-a pierdut viața după ce ar fi căzut accidental pe scări în propria locuință, a fost trimis în judecată în dosarul morții soției sale, sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Însă, pianistul Codrin Nicoară a contraatacat, cerând strămutarea procesului la o altă instanță din zona Moldovei. Acesta a dat vina pe presă și pe judecători pentru „necazurile” judicare prin care trece. Pe jurnaliști îi „acuză” că au mediatizat excesiv cazul și au creat astfel un „climat ostil” pentru el, iar pe magistrați îi bănuie că ar fi imparțiali.  

Instanța a respins, ca nefondată, cererea de strămutare a cauzei aflate pe rolul Judecătoriei Iași, anunță bzi.ro.

Accidentul care a trimis-o pe artistă în comă 

Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei sâmbătă, 9 mai, la ora 23:00, căzută la capătul scărilor din locuința lor și a fost așezată pe un pat. Ulterior, spre dimineață, pianistul a realizat că soția sa se află în stare critică și a cerut sfatul mamei sale. La ora 7.10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei, a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a cerut ajutor, spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă. Luând în considerare toate aceste aspecte, rezultă că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a stat aproximativ opt ore în agonie.

Artista a fost dusă la spital în stare critică. Medicii au anunțat Poliția, iar oamenii legii au început imediat o anchetă. Așadar, au fost audiați mai mulți martori, rude ale artistei, însă, pentru că Maria Macsim Nicoară nu a putut vorbi, cercetările au bătut pasul pe loc. Îndrăgita artistă a murit pe 23 decembrie 2020. Câteva luni mai târziu, Codrin Nicoară a fost trimis în judecată pentru lăsarea făr ajutor a unei persoane lăsate în dificultate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net