Prețul carburanților în România. Cât costă litrul de benzină la pompă

Pe fondul războiului din Ucraina, dar și problemelor energetice la nivel mondial, prețul benzinei și motorinei, pentru data de 4 mai 2022, rămâne stabil. 

Cu cât este vândut carburantul pe 4 mai în România
Cu cât este vândut carburantul pe 4 mai în România

Prețul motorinei și benzinei, în București și în România, poate fi verificat on-line de către șoferi, prin intermediul Monitorul Prețurilor. Pe această platformă, șoferii pot selecta orașul și carburantul de care au nevoie, site-ul fiind actualizat de către utilizatori. 

Vezi și Prețul carburanților a explodat la începutul anului 2022. Cât costă acum un litru de benzină sau motorină

Prețurile carburanților în România, 4 mai 2022

Potrivit Monitorul Prețurilor, în stațiile de alimentare ce aparțin grupului Petrom,  benzina standard se comercializează cu 7,79 lei per litru, în timp ce benzină premium se află la un preț de 8,25 lei/l. Prețul motorinei standard rămâne peste pragul de 8,50 lei, fiind evaluat la pompă la prețul de 8,66 lei/l, motorina premium continuă să se comercializeze la un preț ridicat, de 9,02 lei per litru.

La OMV, benzina standard se află la prețul de 7,97 lei/l, benzina premium la 8,6 lei/l, iar motorină standard se comercializează la 8,76 - 8,81 lei/l. Motorina premium se comercializează cu 9,29 lei/l.

Citește și Scumpiri puternice la gaze naturale și petrol. Cu cât au crescut prețurile într-un singur an

La grupul MOL, benzina standard se vinde la pompă în intervalul 7,83 - 7,94 lei/l, benzina premium se comercializează în intervalul 8,49 - 8,56 lei/l, iar motorina standard se află la prețul de 8,71 lei/l. Motorină premium se apropie de valoarea de 9,50 lei/litru, fiind comercializată la pompă cu suma de 9,21 - 9,25 lei/l.

La Lukoil, prețurile nu sunt departe de valoarea cu care se comercializează la celelalte centre de alimentare cu carburant. Benzina standard se vinde cu 7,75 lei/litru, iar benzina premium se comercializează cu 7,89 - 8,44 lei. Motorina standard și cea premium continuă să fie comercializate cu peste 8 lei/litru, fiind vândute la pompă cu 8,59 - 8,62 lei, respectiv 8,98 lei/litru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net