Primarul Mihai Chirica s-a făcut de rușine, de Ziua Unirii Principatelor. Cine sunt „făuritorii urinii”. VIDEO

Ultima actualizare:

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, membru al Partidului Național Liberal (PNL), a participat miercuri la evenimentele organizate în Piața Unirii din oraș cu ocazia celebrării a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române. Aceste manifestații au inclus și tradiționala Hora Unirii.

Gafă a primarului Mihai Chirica
Gafă a primarului Mihai Chirica

La aceste evenimente au luat parte câteva mii de persoane, iar Piața Unirii din Iași a fost gazda manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor Române. Pe scenă au urcat lideri importanți ai PNL, printre care Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului, Lucian Bode, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, Gheorghe Flutur și primarul Mihai Chirica.

 Alexandru Ioan Cuza, regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii „urinii”

Într-un moment al evenimentului, din mulțime au fost auzite huiduieli, conform informațiilor furnizate de News.ro.

Cu toate acestea, când a avut loc discursul lui Mihai Chirica, o liniște deplină a cuprins mulțimea, care l-a urmărit cu atenție.

În timpul discursului său plin de patos, primarul Iașiului a făcut o gafă notabilă. Momentul a fost transmis în direct la televiziunea TVR Iași și pe pagina de Facebook a postului local, la ora 2, minutul 36.

Chirica a afirmat: „Astăzi, am venit să vorbim cu pioșenie despre cei care s-au sacrificat pentru această națiune. Alexandru Ioan Cuza, regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii urinii. Ei ne-au lăsat această mândră moștenire.”

Primarul nu și-a dat seama de gafa comisă și a continuat discursul. Momentul a fost observat de internauți și imaginile au devenit virale, ajungând și pe platforma TikTok.

Mihai Chirica, un personaj cotroversată

Mihai Chirica, ales primar al orașului Iași, reprezintă o figură controversată în peisajul politic românesc. Mandatul său a fost marcat de o serie de realizări, dar și de controverse.

Pe de o parte, Chirica este recunoscut pentru eforturile sale în modernizarea infrastructurii orașului și îmbunătățirea serviciilor publice. Sub conducerea sa, Iașiul a văzut o serie de proiecte de dezvoltare urbană și investiții în domeniul educației și culturii.

Totuși, mandatul său a fost umbrit de acuzații de corupție și nepotism, aspecte care au atras critici atât din partea opoziției, cât și a cetățenilor. Controversele care îl înconjoară au stârnit dezbateri aprinse despre integritatea și eficiența sa ca lider local, punând sub semnul întrebării viitorul său politic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net