Profesoara de engleză din Prahova batjocorită de elevi se întoarce la catedră. Ce s-a întâmplat?

Vă mai aduceți aminte de cazul profesoarei de limba engleză din satul prahovean Pietriceaua, umilită de mai mulți elevi de 13 ani la ore? Femeia revine la clasă pe 11 septembrie, în aceeași unitate de învățământ. Anunțul șocant a fost făcut de Inspectoratul Școlar Județean Prahova care a anunțat că nu se poate opune.

Profesoara de engleza filmată în timp ce era batjocorită
Profesoara de engleză nu a avut nici o reacție în timp ce era umilită. Captură adevarul.ro

La începutul lunii aprilie, pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video în care trei elevi de 13 ani umilesc și batjocoresc pe profesoara de limba engleză. Cadrul didactic titular, cu o vechime în învățământ de 22 de ani. În imaginile șocante, doi dintre elevi simulează acte sexuale cu profesoara cu o vechime în învățământ de 22 de ani, în timp ce un al treilea filmează scenele revoltătoare.

Școala din Prahova unde s-au petrecut scenele șocante
Școala unde cei trei elevi și-au umilit sexual profesorul.Foto:observatorph.ro

Ce anunțau autoritățile în urma cazului profesoarei umilite de elevi

IJP Prahova a deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, în timp ce Inspectoratul Școlar Județean a luat măsuri disciplinare împotriva celor trei elevi. Și profesoara a fost supusă unei anchete pentru a se stabili dacă aceasta este aptă pentru a rămâne la catedră. Acum timpul a trecut iar reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Prahova a făcut zilele trecute în presa locală un anunț neverosimil 

Ce spune Inspectoratul Școlar Prahova 

„În urma anchetei ISJPH, cadrul didactic a primit calificativul„ nesatisfăcător”, după inspecție. Mai mult, la nivel de școală, în urma cercetării disciplinare, a primit avertisment scris. Ea a fost obligată să refacă examenului de medicina muncii, dar și testarea psihologică, lucruri pe care le-a refuzat, însă.  

Va fi monitorizată în continuare, dar, da, din 11 septembrie, aceasta revine la catedră la aceleași clase, în aceeași școală în care s-a petrecut incidentul. Nu o putem împiedica. E titulară de 22 de ani și, din câte am înțeles, când a intrat în învățământ, era un profesor de excepție. Nu știm ce s-a întâmplat pe parcurs”, sunt afirmațiile șocante făcute pentru observatulph.ro, de purtătorul de cuvânt al ISJPH, Aurel Graur. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net