Profesor din Dolj, reținut pentru că ar fi avut relații intime cu o elevă de 15 ani

Un profesor de Geografie din Dolj, care este și consilier local, a fost reținut și acum este cercetat penal, pentru că ar fi întreținut relații intime cu una dintre elevele sale, în vârstă de 15 ani.

Profesorul cercetat este și consilier local / fotografie ilustrativă: freepik.com
Profesorul cercetat este și consilier local / fotografie ilustrativă: freepik.com

Deși fusese sesizată încă de acum o lună, poliția a făcut percheziții abia în urmă cu câteva zile în locuința suspectului. Aici au găsit mai multe telefoane mobile şi dispozitive de stocare.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au fost sesizați, printr-un denunț depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, cu privire la faptul că la data de 27 ianuarie a.c., un bărbat, de 37 de ani, din comuna Desa, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani, din aceeași localitate.

La data de 21 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat o perchezitie domiciliară la locuința bărbatului de 37 de ani, din comuna Desa, ocazie cu care au fost ridicate mai multe telefoane mobile și medii de stocare ce urmează a fi expertizate”, se arată într- un comunicat al Ipj Dolj.

Din primele informaţii, se pare că abuzul ar fi avut loc la finalul lunii ianuarie. Polițiștii încearcă acum să afle împrejurările în care s-a întâmplat.

Caz similar, și în Piatra Neamț

Din păcate, cazul nu este unicat. În urmă cu aproximativ două săptămâni, un profesor de religie din Piatra-Neamţ, care era şi director al Şcolii Postliceale Sanitare de Stat, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile pentru infracţiunea de folosirea funcţiei în scop sexual, în formă continuată.

Inspectoratul județean Neamț anunța atunci că victima are doar 16 ani profesorului în cauză în clasele a şaptea şi a opta.

„Mama fetei a înregistrat o petiţie la Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ pe data de 21 martie. Am avut o discuţie cu ea şi mi-a prezentat capturi de ecran cu conversaţiile profesorului cu fiica sa.

Am urmat calea legală şi în aceeaşi zi am constituit o comisie de urgenţă în cadrul căreia s-a luat decizia de a sesiza aceste abuzuri către poliţie. Astăzi s-a înregistrat la Şcoala Postliceală o ordonanţă de predare a datelor informatice având în vedere că a fost începută urmărirea penală", a declarat, pentru Agerpres, inspectorul şcolar general Florentina Luca-Moise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net