Prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni. Ultimele informații din partea ANM

După cum putem observa cu toții, deși acea caniculă excesivă care a dominat această vară a dispărut, temperaturile rămân unele ridicate. În următoarele zile, vremea va continua să fie caldă, însă începând cu mijlocul acestei săptămâni regimul termic va deveni mai apropiat de normalul perioadei. De asemenea, în următoarele 2 săptămâni, ne vom confrunta cu ploi în mai toate regiunile țării.

Vremea se va mai răci și sunt așteptate ploi
Vremea se va mai răci și sunt așteptate ploi

Din fericire, acea caniculă extremă care pare să fi dominat complet întreaga vară, a mai trecut. Însă, deși vremea este ceva mai acceptabilă, încă avem parte de temperaturi ceva mai mari decât ar fi normal, iar acest lucru va continua și în următoarele zile. Cu toate acestea, potrivit celor de la Adevărul, ANM ne avertizează că lucrurile urmează să se schimbe, în toată țara.

Astfel, în Banat, până pe 13 septembrie putem avea maxime chiar și de 33 de grade, însă vremea se va mai răci. Astfel, începând cu 14 septembrie și până pe 24, temperaturile din termometre nu vor mai trece de 26-28 de grade Celsius. De asemenea, în perioada 14-16 septembrie se așteaptă ploi, care vor reveni și spre finalul lunii.

Vremea se va mai răci în următoarele 2 săptămâni

În Crișana, temperaturile calde se vor mai domoli începând cu 15 septembrie, când media temperaturilor maxime din zonă va fi de 24 de grade. Media temperaturilor minime va fi în jur de 14 grade, iar la fel ca în Banat, se așteaptă ploi între 14 și 16 septembrie, cât și la finalul lunii.

În Transilvania urmează să vină ploile, între 14 și 17 septembrie, cât și după data de 21. În privința temperaturilor, va fi o încălzire ușoară în următoarele trei zile, însă după aceea, valorile din termometre vor coborî spre normalul perioadei, adică o medie de 24 de grade. Lucrurile vor sta destul de asemănător și în Moldova, însă, între 17 și 24 septembrie, temperaturile se vor ridica, din nou, la 26 de grade.

Dobrogea se va confrunta cu vreme neobișnuit de caldă, unde temperaturile pot ajunge chiar și la 31 de grade. Ploi locale sunt așteptate doar în perioada 15-17 septembrie. Vremea caldă va continua și în Muntenia, unde cele mai reci temperaturi maxime sunt așteptate pe 16 septembrie, când valorile din termometre vor ajunge la 26-27 de grade.

La munte, temperaturile vor rămâne încadrate în normalul perioadei, adică între 15 și 20 de grade. În perioada dintre 14 și 17 septembrie, experții ANM așteaptă precipitații în această zonă din țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net