Răsturnare de situație! Cine a omorât-o, de fapt, pe Raisa, fetița de 2 ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj

Raisa, o fetiță de doi ani și jumătate, a fost găsită moartă într-o zonă cu vegetație deasă din județul Dolj. Medicii legiști au confirmat că a fost ucisă.

Criminalul Raisei are doar 15 ani / foto: captura video
Criminalul Raisei are doar 15 ani / foto: captura video

UPDATE: Surse Antena3 CNN confirmă, joi dimineață, că adolescentul și-a recunoscut vina, după mai multe ore de audieri.

Verișorul ei adolescent este principalul suspect în acest caz îngrozitor, dar există suspiciuni că ar fi avut un complice. Mama, tatăl și fratele acestuia au fost chemați la audieri, în timp ce părinții Raisei s-au întors în țară.

Poliția l-a preluat pe verișorul Raisei de acasă și l-a dus la audieri imediat după ce raportul medicului legist a confirmat moartea violentă a fetei.

Principalul suspect nu a recunoscut inițial crima, iar audierea lui - care a durat aproape toată ziua - a fost dificilă deoarece băiatul suferă de deficiențe de vorbire și auz.

Le spunea anchetatorilor că nu știe unde a plecat Raisa

Monica Stan, mătușa Raisei, a povestit, la ProTV: „Raisa a văzut că mănâncă el pâine și a cerut și am strigat la băiat: «Mutule, dă-i fetii o bucată de pâine!». El o ține pe a lui că i-a dat pâine și nu a văzut unde s-a dus și pe unde a luat-o fata.”

La audieri au fost aduși și fratele și mama băiatului. Anchetatorii suspectează că ar fi avut un complice la crimă.

Maria Gâlmeanu, mama suspectului, a declarat: „El îmi zice că nu a văzut, doar i-a dat pâinea și a lăsat-o în curte și s-ar fi dus înspre animale.”

Și tatăl verișorului a fost audiat. El este cel care a descoperit cadavrul Raisei în zona cu vegetație deasă din apropierea locuinței.

Nicu Enache Arnăutu, unchiul Raisei, a declarat: „Toată Jandarmeria, toată Poliția, toată comuna o caută peste tot și cum la ora 09:00 cumnatu meu o găsește? Cum de nu a găsit-o Poliția, Jandarmeria? E adusă de mână de om… Probabil ca cineva a luat-o ca să le facă rău.”

Virgil Constantin și Cristina Stan, părinții Raisei, au spus: „La stâlpul ăla acolo s-a găsit un tricou galben, că fetița când a plecat de aici a fost cu un tricou galben și pantaloni negri. Dar nu era galben, era altă culoare și noi credem că s-a pus tricoul ăla de cineva care a făcut fapta ca să poată să strângă Poliția…Ca să poată să o arunce pe ea.”

În urma crimei, Direcția pentru Protecția Copilului Dolj a decis să-l preia pe fratele fetiței într-un centru de protecție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net