Ce viteza a avut poli╚Ťistul care a omor├ót-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

Constantin Popescu, poli╚Ťistul care a accidentat-o mortal pe Raisa (11 ani) ╚Öi a r─ânit-o pe prietena ei, avea o vitez─â de 88 kilometri pe or─â ├«n momentul impactului. 

accident raisa jpg
Raisa și prietena ei au fost spulberate pe trecerea de pietoni

A fost finalizat─â expertiza tehnic─â a ma╚Öinii cu care circula poli╚Ťistul Popescu ├«n momentul tragediei petrecute pe bulevardul Laminorului din Bucure╚Öti, ├«n 13 ianuarie.

ÔÇ×Raport final. Poli╚Ťistul Popescu a circulat cu 88 km/h atunci c├ónd a accidentat feti╚Ťele pe trecerea de pietoni. Neaten╚Ťia, ignorarea semnelor de circula╚Ťie ╚Öi viteza excesiv─â, toate cuprinse ├«n culpa poli╚Ťistului. Se mai arat─â c─â ma╚Öina MAI era corespunz─âtoare din punct de vedere tehnic.ÔÇŁ, a transmis avocat Adrian Cuculis, cel care reprezint─â familia feti╚Ťei.

De asemenea, s-a mai constatat c─â nu au existat urme de fr├ónare ├«nainte de impactul care i-a fost fatal Raisei ╚Öi a r─ânit-o grav pe o alt─â feti╚Ť─â. Alte detalii din expertiz─â, coroborate ╚Öi cu declara╚Ťiile martorilor, indic─â faptul c─â poli╚Ťistul nu era atent la drum, ci se uita la telefon. 

Cum s-a petrecut accidentul

Pe 13 ianuarie, feti┼úele Raisa ┼či Marina au fost lovite de o ma┼čin─â a Poli┼úiei, ├«n timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Laminorului. Potrivit procurorilor, agentul nu se afla ├«n misiune ┼či avea pornite doar semnalele luminoase, nu ┼či pe cele acustice. Raisa a murit pe loc, iar Maria a fost r─ânit─â ╚Öi a avut nevoie de o opera╚Ťie la piciorul drept. 

cub raisa png
Reporterii Click! au mers ├«n casa feti╚Ťei ucise pe trecerea de pietoni

Constantin Popescu, poli╚Ťistul care se afla la volan, are 30 de ani ╚Öi a fost cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culp─â. Aceast─â m─âsur─â a expirat pe 6 aprilie, iar agentul nu mai are absolut nicio restric╚Ťie.

Scrisoarea mamei Raisei c─âtre poli╚Ťist

Poli╚Ťistul nu vrut nici s─â fac─â testul poligraf, solicitat ├«n instan╚Ť─â de familia feti╚Ťei care ╚Öi-a pierdut via╚Ťa. Astfel, pe 21 februarie, procurorii au transmis c─â aceast─â prob─â nu a fost acceptat─â. 

Disperat─â, mama Raisei a mai f─âcut un ultim pas spre aflarea adev─ârului. Liliana Barbu i-a scris poli╚Ťistului de la inim─â la inim─â, semn├óndu-se ÔÇ×mama unui ungerÔÇŁ. Femeia i-a cerut acestuia s─â accepte testul poligraf ╚Öi tot ce este necesar pentru a nu ├«ngreuna ancheta.  

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg