Recensământ 2022. Cum se desfășoară etapa următoare, cu recenzor

12 mai 2022

Recens─âm├óntul are loc ├«n aceast─â perioad─â, iar cet─â╚Ťenii ce nu au putut s─â se autorecenzeze p├ón─â pe data de 15 mai, vor avea parte de vizita unui recenzor. 

recensamant romania 2022 (2) png
Recensământul cu ajutorul recenzorului va avea loc în perioada 16 mai - 17 iulie

├Äncep├ónd cu data de 15 mai, persoanele ce nu au completat formularul on-line de autorecenzare vor avea parte de vizita unui recenzor, care va fi echipat cu o tablet─â ╚Öi va realiza un interviu fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu cet─â╚Ťenii. 

Ultima etap─â a procesului de recenzare ├«n 2022 va avea loc ├«n perioada 16 mai - 17 iulie 2022. Aceast─â etap─â a fost integrat─â pentru cet─â╚Ťenii care, dintr-un motiv sau altul, nu au reu╚Öit s─â se autorecenzeze folosind platforma www.recensamantromania.ro

Persoanele ce s-au autorecenzat, au avut dreptul la o zi liberă plătită de la locul de muncă. În schimb, persoanele ce vor primi vizita unui recenzor, nu vor mai avea dreptul la un astfel de beneficiu.

Românii s-au putut autorecenza online în perioada 15 martie-15 mai

├Än perioada 15 martie - 15 mai, cet─â╚Ťenii puteau s─â se autorecenzeze folosind platforma recensamantromania.ro.

Pentru a se autorecenza, rom├ónii aveau nevoie de o adres─â valid─â de e-mail, o conexiune stabil─â la internet ╚Öi actul de identitate. ├Än momentul ├«n care platforma era accesat─â, cet─â╚Ťenii puteau completa pagina de pre├«nregistrare at├ót pentru ei, c├ót ╚Öi pentru ceilal╚Ťi membri din familie. 

Ulterior, dup─â completarea acestor date, fiecare e-mail trecut ├«n formularul de pre├«nregistrare primea un link individual prin care putea s─â se autorecenzeze. 

Chestionarul de autorecenzare trebuie completat de fiecare persoan─â care are re╚Öedin╚Ť─â ├«n Rom├ónia, indiferent de cet─â╚Ťenia acestora. A╚Öadar, se pot recenza inclusiv persoanele care locuiesc ├«n Rom├ónia de cel pu╚Ťin 12 luni. 

Cite╚Öte ╚Öi Recens─âm├ónt 2022. Ce amenzi ri╚Öti ╚Öi de ce po╚Ťi fi sanc╚Ťionat?

Prima etap─â a recens─âm├óntului va avea loc p├ón─â pe data de 15 mai. ├Äncep├ónd cu data de 16 mai, persoanele ce nu s-au recenzat folosind platforma on-line, vor putea s─â o fac─â prin intermediul recenzorului care va veni la re╚Öedin╚Ťa persoanelor ce nu au completat formularul, pentru un interviu fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â.

Ce presupune etapa Recensământului din 2022 cu recenzor

A doua etap─â a Recens─âm├óntului din 2022, cu ajutorul unui recenzor, prin intermediul unui interviu fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â, va avea loc ├«n perioada 16 mai ÔÇô 17 iulie, fiind dedicat─â special pentru persoanele ce nu au reu╚Öit s─â se autorecenzeze folosind platforma digital─â.

Recenzorii vor veni la casele persoanelor ce nu au completat chestionarul on-line, iar ace╚Ötia vor fi echipa╚Ťi cu tablete ╚Öi le vor pune ├«ntreb─âri cu privire la datele de identificare ale cet─â╚Ťeanului, dar ╚Öi despre dot─ârile locuin╚Ťei.

Vezi ╚Öi Recens─âm├óntul digital din 2022. Cum s─â beneficiezi de o zi liber─â

Scopul ├«ntreb─ârilor cu privire la num─ârul de persoane dintr-o gospod─ârie ╚Öi a dot─ârilor locuin╚Ťei au rolul de a ajuta Statul s─â distribuie corect ╚Öi eficient fondurile bugetare, prin elaborarea de proiecte relevante, pentru asigurarea reprezentativit─â╚Ťii comunit─â╚Ťilor ╚Öi prin implementarea de politici publice utile. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg