Recens─âm├ónt 2022. De unde descarci dovada autorecenz─ârii pentru a ob╚Ťine o zi liber─â

Salaria┼úii care au ales s─â participe la recens─âm├ónt 2022 online vor primi o zi liber─â de la angajator, dac─â vor prezenta dovada necesar─â acestui beneficiu. ├Änc─â pute╚Ťi profita de acest ÔÇ×cadouÔÇŁ p├ón─â pe 27 mai, c├ónd se va ├«ncheie prima faz─â a recens─âm├óntului. 

1 o femeie la laptop jpg jpeg
Angaja╚Ťii primesc o zi liber─â dac─â particip─â la Recens─âm├óntul online

Românii se pot autorecenza în perioada 15 martie-27 mai

Recens─âm├óntul din 2022 este unul cu totul inedit, fiind primul care are loc ╚Öi ├«n mediul digital. Pentru c─â lucrurile au mers at├ót de bine, autorit─â╚Ťile au decis c─â etapa urm─âtoare s─â fie am├ónat─â cu dou─â s─âpt─âm├óni, dup─â ce termenul pentru autorecenzarea online a fost mutat pe 27 mai. Ini╚Ťial, prima faz─â trebuia s─â se ├«nchid─â pe 15 mai. Astfel, cet─â╚Ťenii pot s─â se autorecenzeze ├«n continuare folosind platforma recensamantromania, iar ulterior cei care sunt angaja╚Ťi au ╚Öansa s─â ob╚Ťin─â o zi liber─â.

Pentru a se autorecenza, ave╚Ťi nevoie de o adres─â valid─â de e-mail, o conexiune decent─â la internet ╚Öi actul de identitate. Un aspect pozitiv al acestui proces este faptul c─â pute╚Ťi completa pagina de pre├«nregistrare at├ót pentru voi, c├ót ╚Öi pentru ceilal╚Ťi membri din familie.

Cite╚Öte ╚Öi C├ó╚Ťi locuitori mai are, de fapt, Rom├ónia? Sc─âdere dramatic─â ├«n ultimii 10 ani

Pentru a stimula faza online a recens─âm├óntului, conform art. 49 din OUG nr.19/2020, s-a decis ca angaja╚Ťii s─â primeasc─â de la stat o zi liber─â, dac─â au dovada c─â au completat formularul online. Va fi nevoie doar s─â prezenta╚Ťi codul de confirmare pe care-l primi╚Ťi la ├«ncheierea autorecenz─ârii. 

Recensământ 2022: De unde se poate descărca dovada pentru a primi o zi liberă

Fiecare persoană trebuie să facă dovada participării la recensământ 2022 printr-un cod de confirmare. Acesta este generat automat la încheierea cu succes a înscrierii în aplicaţie.

Recens─âm├ónt 2022, dovada zi liber─â. Aten╚Ťie ╚Öi la urm─âtorul aspect: dovada va fi primit─â ├«n termen de 7 zile de la momentul complet─ârii formularului online. Nu uita╚Ťi c─â trebuie s─â completa╚Ťi corect chestionarul pentru ca acesta s─â fie validat de autorit─â╚Ťi. Dac─â toate lucrurile au mers bine p├ón─â ├«n acest punct, v─â mai r─âm├óne doar s─â ob╚Ťine╚Ťi dovada pentru zi liber─â.

Cite╚Öte ╚Öi Mai multe zile libere pentru angaja╚Ťi. ├Än ce condi╚Ťii ai putea benefica de ele

Aceasta poate fi desc─ârcat─â de pe site-ul dovrec.insse.ro. Ziua liber─â pl─âtit─â se acord─â ├«n termen de maximum 12 luni de la data realiz─ârii cu succes a autorecenz─ârii, cel t├órziu ├«n luna mai 2023.

Am intrat ├«n faza final─â a perioadei ├«n care poate fi realizat recens─âm├óntul online, ziua de 27 mai fiind data limit─â de completare a formularelor. ├Än total, p├ón─â la finalul s─âpt─âm├ónii trecute au fost completate 8.440.312 de chestionare, conform datelor furnizate de Institutul Na┼úional de Statistic─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg