S-a aflat cauza morții tinerei ucise în Orhei. Ana Maria, abuzată sexual și torturată de criminal

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Orhei. Ana Maria, tânăra de 19 ani însărcinată în 6 luni și ucisă a fost chinuită, torturattă și agresată sexual de bărbatul care a ucis-o, conform raportului INML. 

Ana Maria / foto: Facebook
Ana Maria / foto: Facebook

Tânăra din Republica Moldova care se pregătea să devină mamă în doar câteva luni a avut parte de un sfârșit tragic. Ana Maria anunțase că se duce la meditații la un băiețel, însă familia nu a mai dat de ea. După ce i-a fost anunțată dispariția, au început căutările vreme de mai multe zile. Tânăra a fost găsită moartă, apoi poliția a demarat o întreagă anchetă. 

Ce s-a descoperit în urma autopsiei 

Pe data de 12 aprilie, Ana Maria a urcat într-o mașină la ocazie pe o stradă din Orhei. După patru zile de la dispariție, corpul acesteia a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de kilometri de Chițcanii Vechi din raionul Telenești. 

Raportul INML demonstrează că înainte de a fi ucisă, tânăra a fost supusă mai multor chinuri, fiind torturată și abuzată sexual. De asemenea, conform informațiilor obținute de procuror, sfârșitul i-a fost adus de mai multe lovituri în zona capului. 

„Este vorba despre un caz tragic, inițial a fost pornită o urmărire penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită efortului angajaților poliției, în comun cu cei ai procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit, din păcate, găsirea corpului neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale, pe care este pornită o cauză penală pe faptul de omor.

Potrivit primelor informații pe care le avem, decesul a survenit în rezultatul unei traume cranio-cerebrale. Urmează ca expertiza să răspundă la mai multe întrebări, inclusiv dacă sunt și alte leziuni corporale în legătură cu decesul și dacă există substanțe psihotrope în sângele victimei”, a declarat Procurorul General Ion Munteanu, conform unimedia.ro.

Ce a declarat mama tinerei ucise 

Mama tinerei ucise trece prin momente de groază după ce fiica ei a fost găsită ucisă. Aceasta a declarat că a vorbit cu Ana cu scurt timp înainte de a fi dată dispărută.

„A mâncat şi a zis că se odihneşte. La ora 3 mi-a zis: mă duc la băieţelul acela să fac meditaţie. De atunci n-am mai vorbit”, a declarat mama Anei, la Life Moldova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net