Șarpe de peste un metru lungime, găsit într-o locuință din Constanța. Cum a ajuns animalul în apartament

Momente de panică într-un apartament din Constanța. O persoană a cerut ajutor la 112,  după ce a găsit un șarpe de un metru lungime în propria locuință. Animalul a fost eliberat de jandarmi în natură. 

Momente de panică într-un apartament din Constanța Foto: Unsplash (imagine ilustrativă)
Momente de panică într-un apartament din Constanța Foto: Unsplash (imagine ilustrativă)

Șarpe capturat într-un apartament

Jandarmii au intervenit pentru capturarea unui șarpe dintr-un apartament, de pe strada Suceava, din Constanța. „Astăzi, în jurul orei 13.30, ne-a fost cerut ajutorul la numărul de urgențe 112, deoarece într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Suceava din municipiul Constanța a fost observat un șarpe de peste un metru lungime.

Echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța s-a deplasat la locația respectivă și jandarmii au reușit să descopere și să captureze șarpele. Acesta a fost eliberat apoi  în mediul său natural. Probabil este unul dintre puținele cazuri în care animalul nu a fost total mulțumit de eliberarea în natură, preferând în mod sigur căldura din apartament”, au spus cei de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

S-a trezit în cadă cu un șarpe

Clipe de groază pentru o tânără de 18 ani din Bistrița, care în timp ce făcea baie a descoperit în cadă un șarpe. Reptila a apărut de după gelul de duș, iar urletele fetei au alertat tot blocul. Un vecin a aruncat o pătură peste șarpe și a sunat la pompieri. Reptila este a unui tânăr student care locuiește în același bloc și care mai evadase și în trecut. 

Șarpele care a apărut în baia tinerei de 18 ani măsura aproximativ o jumătate de metru. E lesne de imaginat ce groază a cuprins-o pe fată, mai ales că în acele momente era singură acasă.

Șarpe ascuns în spatele frigiderului

Nu a fost singurul incident de acest fel. În vara acestui an, un șarpe viu a fost descoperit într-o locuință din Corjova, orașul Dubăsari. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că un șarpe viu se târa prin casa unui bărbat de 73 de ani, locuitor din Corjova. Acesta s-a ascuns în spatele frigiderului și a început să sâsâie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net