Scandalagiii de la Costinești au scăpat ieftin. Cine este, de fapt, jandarmul care i-a imobilizat

Ies la iveală noi informații despre scandalul care a izbucnit, în urmă cu câteva zile, pe plaja de la Costinești. Cine este, de fapt, jandarmul care i-a pus la punct.

Jandarmul a fos angajat în Legiunea Străină / foto: captură video
Jandarmul a fos angajat în Legiunea Străină / foto: captură video

Așadar, jandarmul, devenit viral după ce i-a imobilizat şi pus la punct pe bătăuşii de pe plaja din Costineşti, a fost luptător în Legiunea Străină.

Jandarmul s-a viralizat pe rețelele de socializare

Jandarmul a fost cel care, fară prea mult ajutor din partea colegilor, i-a imobilizat pe scandalagii care au bătut doi bărbați și au început să îi înjure pe agenții veniți la intervenție.

Bărbatul a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce imaginile intervenţiei de pe plaja din Costineşti, acolo unde mai mulţi bărbaţi din Braşov au început să se bată cu alte persoane, iar în momentul în care poliţiştii şi jandarmii au intervenit, aceştia au încercat să îi lovească.

Ce spun autoritățile de la Constanța

Din cei șase scandalagii, 4 au fost puși sub control judiciar, după ce judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis că aceştia nu reprezintă un pericol social şi nu este nevoie să fie arestaţi preventiv.

Totodată, o altă anchetă a fost deschisă cu privire la modul de intervenţie al jandarmilor.

„Cu privire la incidentul care a avut loc pe plaja din Costinești, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța face următoarele precizări:

În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict.

Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție.

În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare”, se arată într-un comunicat publicat de Gruparea Jandarmi Mobilă Constanţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net