Sfâșietor! Care au fost ultimele cuvinte pe care gravida moartă de la Bacău i le-a spus mamei sale

Într-un reportaj exclusiv, Antena 3 CNN a obținut mărturiile mamei gravide care și-a pierdut fiica după ore de chin la spitalul din Bacău.

Maria avea doar 38 de ani / foto: arhiva personala
Maria avea doar 38 de ani / foto: arhiva personala

Femeia își amintește cum a vorbit cu fiica ei chiar în dimineața acelei zile cumplite. Tânăra i-ar fi mărturisit că simțea că îi usucă buzele și că nu primea ajutorul necesar din partea personalului medical.

În prezent, autoritățile așteaptă rezultatele necropsiei pentru a clarifica circumstanțele decesului.

Mama Mariei își plânge durerea 

Furioasă și disperată, mama își exprimă durerea și îndeamnă medicii să fie mai vigilenți, să prevină astfel de tragedii în care mamele pier și copiii rămân orfani, așa cum s-a întâmplat în cazul de la Botoșani și în multe alte situații similare.

„Ce pot face eu? Să-i trimit la închisoare? Nu am nicio putere în fața acestui sistem corupt! Am văzut prea multe cazuri în care moartea este aruncată în cârca celui decedat”, a declarat femeia cu amărăciune.

„Cu o durere de nedescris, a murit! Am vorbit cu ea în seara acelei zile și dimineața următoare. Mi-a spus: 'Mamă, sunt la spital, buzele mi s-au uscat, nu mai pot!' Au ținut-o la morgă de la 7 dimineața de sâmbătă până marți când am ajuns la spital și le-am amenințat că nu plec până nu-mi aduc copilul acasă”, a mai adăugat femeia.

Iubitul Mariei acuză medicii de neglijență și lipsă de empatie

Ovidiu, partenerul Mariei, confirmă că trei medici au ignorat semnalele ei de disconfort, etichetându-le ca pe o problemă psihică, în ciuda durerilor de burtă pe care le acuza. Mai mult decât atât, el relatează că soția lui a primit mai multe diagnostice eronate înainte să își dea ultima suflare pe un pat de spital.

Bărbatul povestește că Maria a ajuns la spital din cauza unor crampe abdominale, dar la 24 de ore de la internare a primit vestea cumplită că ea și copilul ei au murit.

El a depus mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliție și la Ministerul Sănătății. A subliniat că luptaseră din greu să aibă acest copil, trecând prin proceduri de fertilizare in vitro.

Un caz similar s-a întâmplat și anul trecut la Botoșani, unde o altă mamă, Alexandra Ivanov, a fost neglijată de medici, rămânând fără îngrijiri medicale adecvate."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net