Şi-a transformat duba într-o locuinţă de lux! A investit o mică avere în acest proiect inedit şi i-a luat nouă luni pentru a-l finaliza

Ultima actualizare:

O tânără din San Diego, SUA, şi-a transformat duba într-un adevărat paradis pe 4 roţi. Abbe Minor (24 de ani) a investit 140.000 de dolari în acest proiect inedit şi i-a luat nouă luni pentru a-l finaliza. Acum are planuri mari pentru această locuinţă.

Abbe Minor,  mândră de duba ei. FOTO: INSTAGRAM
Abbe Minor, mândră de duba ei. FOTO: INSTAGRAM

În anul 2023, Abbe Minor a cumpărat un Mercedes-Benz Sprinter galben, iar ulterior a modernizat autoutilitara, transformând-o într-o locuinţă de lux. Pentru a crea un spaţiu somptuos, tânăra a folosit materiale scumpe, iar acum, vechea dubă a devenit o adevărată casă pe 4 roţi. Aceasta a investit nici mai mult, nici mai puţin de 140.000 de dolari, iar acum intenţionează să-şi vândă „locuinţa” contra unui preţ pe măsură. „Am vrut să învăţ ceva nou şi să creez ceva care să mă provoace. La bază este arta”, a spus Abbe Minor, potrivit Bussines Insider.

Vehiculul  este acum un  spaţiu de locuit
Vehiculul este acum un spaţiu de locuit

Acum vrea să o vândă

Tânăra din San Diego a dezvoltat această pasiune, după ce, la facultate, împreună cu iubitul ei au transformat o dubă într-un spaţiu locuibil cu care au călătorit prin America. Aceasta a considerat că astfel de investiţii sunt o adevărată afacere, mai ales că oamenii nu se uită la bani atunci când vine vorba de vehiculele de agrement de lux.

Aşa arată  în interior
Aşa arată în interior

Preţurile rulotelor erau de 250.000 $ în urmă cu câţiva ani, însă acum se apropie de 1 milion de dolari. Astfel, după ce a terminat facultatea, Abbe Minor s-a întreţinut din renovarea dubelor şi e mândră că a câştigat destul de mult încât să îşi asigure traiul. „Asta m-a făcut să văd o oportunitate”, a mai spus ea, potrivit sursei citate. 

Dormitorul
Dormitorul

Tânăra a cheltuit 66.000 $ pe acest Mercedes Sprinter, iar ulterior i-a înlocuit roţile, anvelopele şi suspensia, adăugându-i şi un portbagaj cu o scară. Pentru interior, americanca a folosit design-uri produse de Inteligenţa Artificială, dar a colaborat şi cu branduri mari pentru a intra în posesia unor lucruri gratuite. Acum, Abbe Minor intenţionează să vândă casa pe 4 roţi la preţul de 234.000 $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net