Soția de 32 de ani a unui primar din Giurgiu s-a spânzurat, la o zi după onomastica soțului. Ultimele imagini cu Ioana Laura în viață. FOTO

Ioana Laura, soţia primarului localității Boţeşti, din județul Giugiu, a fost găsită moartă în casă. Se pare că femeia s-ar fi sinucis.

Laura Ioana avea doar 32 de ani / foto: arhiva personala
Laura Ioana avea doar 32 de ani / foto: arhiva personala

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Femeia, în vârstă de 32 de ani, era singură în casă în momentul tragediei.

„În ziua de 9 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești, o femeie în vârstă de 33 de ani a fost găsită spânzurată”, au anunțat autoritățile.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Laura ar fi avut probleme cu depresia

Despre Laura se știe că avea mari probleme cu depresia. Probabil că tocmai din cauza acestei boli, care afectează tot mai mulți oameni, a ales să își pună capăt zilelor. Ea lăsat în urmă trei băieți, dar și o familie care o iubea.

În trecut, femeia lucrase la o bancă, iar în prezent urma cursuri de coafor. Potrivit Ancheta Online, aceasta s-ar fi confruntat în ultima perioadă cu stări de depresie.

Pe pagina de Facebook, mesajele de condoleanțe de la prieteni, rude și cei apropiați Laurei Ioana Bunda, nu au întârziat să apară.

„Dumnezeu să te odihnească Bunda Ioana Laura!”, a scris o femeie. „Dumnezeu să te ierte, suflet bun!”, a mai scris o altă cunoștință a femeii.

Ieri, de Sfântul Mihail și Gavril, soțul ei, Nicolae Mihai Bunda, și-a serbat ziua de nume. Potrivit ultimii postări a soției lui de pe Facebook, prin care îi ura „la mulți ani”, tânăra a mers la plimbare cu familia. În imagini apare zâmbitoare, parcă nimic nu avea să prevestească tragedia care a urmat.

Într-un alt mesaj, publicat pe 28 octombrie, Laura pare să ceară ajutor prietenilor ei de pe Facebook. „Nu exista oameni rai, ci, doar oameni nefericiți, iar omul nefericit se exprima cu răutate, cumva, sa îl facă pe cel de lângă el sa ii înțeleagă durerea lui, sa fie ajutat. Este un strigat de ajutor”, a scris ea.

Din păcate, mesajele disperate transmise prietenilor au ajuns mult prea târziu. „Trebuia să strigi mai tare Ioana să te auzim și noi 😭 îmi pare nespus de rău…”, i-a comentat, azi, cineva la postare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net