Tineri din toată lumea, Revelion fără restricții în Centrul Vechi din București

Ultima actualizare:

România, cu Centrul Vechi din București, a fost polul distracției în noaptea de Revelion 2022. Tineri din toată lumea s-au distrat fără măști de protecție și fără reguli de distanțare, în condițiile în care în majoritatea țărilor au fost impuse restricții dure.

Tineri din toată lumea au petrecut în București fără mască de protecție și reguli de distanțare
Tineri din toată lumea au petrecut în București fără mască de protecție și reguli de distanțare

Varianta Omicron a anulat petrecerile de Revelion 2022 în majoritatea țărilor din Europa, dar nu și la noi. Dimpotrivă, România a avut parte de o ridicare parțială a restricțiilor pentru noaptea dintre ani. Prilej pentru un turism de Revelion pentru tineri din toată Europa.

E drept că în interiorul restaurantelor, regula de 50% din capacitate a fost respectată, însă în exterior a fost forfotă mare. Și vremea a ținut cu petrecăreții, în noaptea de Revelion temperaturile fiind prielnice pentru o distracție pe cinste la terasă.

Oamenii au stat unul lângă altul, fără măști, iar patrulele de poliție au fost neputincioase în a-i face să păstreze distanța. 

O tânără din Italia a mărturisit pentru Digi24 că a venit în România pentru că în țara sa sunt foarte multe restricții și nu poate petrece toată noaptea.

Un olandez a dezvăluit că a luat avionul și a venit special în România ca să petreacă, în condițiile în care țara sa este în lockdown de Revelion. „Vin prima oară în București. Ne distrăm foarte tare în seara asta. Îmi place foarte mult aici. Oamenii sunt prietenoși, toate lumea e așa deschisă”, a declarat el încântat.

În Centrul Vechi din Capitală erau, vineri seară, tineri din toate colțurile lumii - din Spania, Italia, Olanda, Egipt, Maroc, Columbia, Bangladesh, Pakistan. Toți spuneau că se simt minunat, pentru că nu sunt restricții, iar distracția arată ca înainte de pandemie și își doreau de mult timp să aibă o astfel de noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net