Surpriză de proporții pentru o fetiță refugiată în tabăra de la Siret

În toată această perioadă de suferință provocată de război, există loc și pentru zâmbete. Arina, o fetiță din Ucraina refugiată în tabăra mobilă din Siret, a împlinit joi 7 anișori. Era departe de casă, de prieteni, obosită, speriată. Pentru a-i aduce un strop de bucurie, Codruța, unul dintre psihologii voluntari ai ISU Suceava, a pus la cale o surpriză.

image

Toată lumea din tabără s-a mobilizat, inclusiv autoritățile locale, și au organizat un moment special pentru mica sărbătorită. Cineva a plecat să caute un tort, au adus baloane și coifuri, au încropit inclusiv cadouri. Când totul a fost gata, s-au prezentat la cortul în care se afla micuța. Cu complicitatea mamei, Arina a fost îmbrăcată bine, iar la ieșirea din cort a fost întâmpinată de o mulțime de „invitați”, care i-au cântat „la mulți ani” și au aplaudat-o când a suflat în lumânări. Fetiței îi străluceau ochii de fericire că ziua ei nu a fost uitată și nu mai contenea cu mulțumirile. Emoțiile au copleșit-o și pe mamă, care i-a îmbrățișat, plângând, pe pompierii cu suflet mare.

„Cel puțin pentru câteva momente, Arina a fost fericită să fie în centrul atenției... Sperăm ca printre amintirile ei din această perioadă complicată, să primeze acest moment în care a fost cu zâmbetul pe buze, iar noi, în suflete...”, a scris pe Facebook Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. „La mulți ani, Arina! Îți dorim ca acest coșmar pe care îl trăiți să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naștere să o serbezi acasă. Mulțumim voluntarilor! Mulțumim pompierilor!”, transmite Ministerul Afacerilor Interne.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Acțiune de amploare de tip Blitz pe șoselele din Vâlcea Foto IPJ Vâlcea jpg
David Petraeus Foto Profimedia
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg