Surpriză de proporții pentru o fetiță refugiată în tabăra de la Siret

#Război Ucraina-Rusia

În toată această perioadă de suferință provocată de război, există loc și pentru zâmbete. Arina, o fetiță din Ucraina refugiată în tabăra mobilă din Siret, a împlinit joi 7 anișori. Era departe de casă, de prieteni, obosită, speriată. Pentru a-i aduce un strop de bucurie, Codruța, unul dintre psihologii voluntari ai ISU Suceava, a pus la cale o surpriză.

image

Toată lumea din tabără s-a mobilizat, inclusiv autoritățile locale, și au organizat un moment special pentru mica sărbătorită. Cineva a plecat să caute un tort, au adus baloane și coifuri, au încropit inclusiv cadouri. Când totul a fost gata, s-au prezentat la cortul în care se afla micuța. Cu complicitatea mamei, Arina a fost îmbrăcată bine, iar la ieșirea din cort a fost întâmpinată de o mulțime de „invitați”, care i-au cântat „la mulți ani” și au aplaudat-o când a suflat în lumânări. Fetiței îi străluceau ochii de fericire că ziua ei nu a fost uitată și nu mai contenea cu mulțumirile. Emoțiile au copleșit-o și pe mamă, care i-a îmbrățișat, plângând, pe pompierii cu suflet mare.

„Cel puțin pentru câteva momente, Arina a fost fericită să fie în centrul atenției... Sperăm ca printre amintirile ei din această perioadă complicată, să primeze acest moment în care a fost cu zâmbetul pe buze, iar noi, în suflete...”, a scris pe Facebook Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. „La mulți ani, Arina! Îți dorim ca acest coșmar pe care îl trăiți să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naștere să o serbezi acasă. Mulțumim voluntarilor! Mulțumim pompierilor!”, transmite Ministerul Afacerilor Interne.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net