Suspecții crimei de la Padina au făcut plângere penală împotriva bărbatului pe care l-au ucis. „Debutul agresiunii a venit din partea victimei”

Avocatul fraților Marin a comunicat miercuri că aceștia au depus o plângere penală la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Ei sunt suspecții din cazul crimei de la Padina / foto: captura video Antena 3 CNN
Ei sunt suspecții din cazul crimei de la Padina / foto: captura video Antena 3 CNN

În baza datelor obținute din anchetă și referatul procurorului de caz, avocatul a detaliat că situația s-a conturat astfel: inițial, victima a fost agresorul, atacându-i pe frații Marin.

Apoi, a urmat un al doilea episod de agresiune din partea victimei, inclusiv spargerea unei sticle și un atac direct asupra unuia dintre frații Marin, culminând cu loviturile de cuțit care au cauzat decesul victimei.

Debutul agresiunii a venit din partea victimei

Avocatul a continuat prin a susține că "debutul agresiunii a venit din partea victimei", adăugând că din punctul său de vedere, situația nu se încadrează la categoria de omor, ci la o încăierare ce a avut drept consecință moartea victimei.

În aceeași zi, cei trei frați urmau să fie eliberați din arest pentru a li se recolta probe biologice. Incidentul care a dus la moartea unui bărbat de 41 de ani într-un hotel din Padina a avut loc în timpul nopții de sâmbătă spre duminică.

Cei trei suspecți au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Conform declarațiilor Poliției, incidentul a survenit în contextul unui conflict spontan.

La petrecere au participat mai multe vedete

La petrecerea desfășurată la Hotel Belmont din Padina, au fost prezenți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Asasinatul a avut loc după încheierea concertului, într-o clădire anexă a hotelului. Între timp, au ieșit la iveală detalii din ancheta privind crima de la petrecerea vedetelor de la Padina.

Procurorii infirmă afirmațiile celor trei suspecți, care pretind că s-au apărat de bărbatul de 41 de ani. Din raportul anchetatorilor rezultă clar că victima a lovit prima cu pumnul, însă agresorii erau echipați cu o macetă, care încă este căutată.

În plus, din locul unde au fost aplicate loviturile, nu reiese o situație de legitimă apărare, ci o intenție evidentă de a ucide.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net