Fonduri nerambursabile de 200.000 lei pentru antreprenori. Ce trebuie sa faci?

Ultima actualizare:

A treia ediţie a programului Start Up Nation va fi lansată marţi, la ora 10.00, pe platforma granturi.imm.gov.ro, anunță News.ro

Antreprenorii, care doresc să îmbunătăţească performanţa economică a noilor afaceri pe care le administrează, au posibilitatea de a obţine fonduri nerambursabile în valoare maximă de 200.000 lei.

Programul este deschis și românilor din străinătate

Înscrierile se vor putea efectua exlusiv online, până la începutul lunii septembrie. Pe această cale, le mulţumesc tuturor partenerilor implicaţi în implementarea acestei măsuri aşteptate cu mult interes de sectorul IMM şi, nu în ultimul rând, doresc să le urez mult succes aplicanţilor!

La dispoziţia dumnealor stă şi un număr de call center, respectiv 0219059, la care pot apela pentru asistenţă", a declarat Constantin-Daniel Cadariu, citat de sursa amintită.

Citește și: România va avea două reactoare nucleare noi

Noutatea acestei ediții a Start Up Nation constă în faptul că în afara celor 10.000 de beneficiari prognozaţi, pentru Pilonul de bază va avea un sub-pilon dedicat strict românilor din Diaspora, cu 1.000 de beneficiari.

Conform oficialului, perioada de înscriere, în Start Up Nation, va fi de 30 de zile lucrătoare, mai exact până în data de 1 septembrie, ora 20.00. 

Înregistrarea se face online

Având în vedere că vor fi 10.000 de beneficiari la pilonul de bază şi estimativ 1.000 de beneficiari la pilonul destinat românilor din diaspora, bugetul total necesar pentru a implementa acest program va fi de 2,2 miliarde de lei.

Aş face o precizare. În momentul în care se discuta Legea bugetului pentru acest an, în urma discuţiilor avute la Ministerul de Finanţe, am primit asigurarea la acel moment că, în măsura în care vom reuşi până la momentul rectificării bugetare să lansăm acest program, vom primi finanţare la rectificare pentru a putea implementa în totalitate acest program”, a adăugat ministrul.

În cadrul etapei de înscriere pentru cei doi piloni, respectiv Start Up Nation România şi Start Up Nation Diaspora, aplicanţii, cu profilul, user şi parola generate, vor completa, semna electronic, încărca şi transmite formularul electronic de înscriere, mai scrie News.ro

Citește și: Joburile part-time, impozitate precum salariul cu normă întreagă!

Aplicaţia electronică va fi deschisă timp de 30 de zile lucrătoare, până pe 1 septembrie ora 20:00 a ultimei zile de înscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului programului Start Up Nation.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
loterie jpg
Vitamine pentru piele jpg
pana pasare huia colaj captura video jpg
Salonul Auto Beijing, Xpeng, foto Facebook
yasushi takahashi captura video jpg
bomba satu mare jpg
femeie intrus1 jpg
avere bani bogati 1200x900 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net