Tragedie la Festivalul Saga. Un tânăr a murit după o supradoză de droguri

Ultima actualizare:

Festivalul Saga a fost marcat de o tragedie, chiar în cea de-a doua zi a evenimentului, când un tânăr a murit din cauza unei supradoze de stupefiante și alți doi sunt internați în stare gravă la spitalul Floreasca.

Tragedie la Festivalul Saga. Un tânăr a murit după o supradoză de droguri (sursa foto Pixabay)
Tragedie la Festivalul Saga. Un tânăr a murit după o supradoză de droguri (sursa foto Pixabay)

Festivalul Saga s-a desfășurat cu o serie de incidente, iar după două zile de eveniment, 21 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar șapte dintre ei au ajuns la spital.

 Cel mai grav incident a avut loc în cea de-a doua zi a festivalului Saga, când un tânăr a decedat din cauza unei supradoze de droguri și alți doi au ajuns la terapie intesivă după ce au consumat substanțe interzise.

Citește și: Cum arată scena de 150 de metri de la Saga? Primele imagini din interior! Ce cerințe au avut artiștii?

Cei trei tineri au început să se simtă rău și au intrat în stop cardio-respirator, din nefericire, unul dintre ei a murit în Ambulanță, în timp ce era transportat spre spitalul Sf. Pantelimon. 

,,Unul, din păcate, cu toate eforturile medicale depuse, a decedat în drum spre Spitalul Pantelimon”, a declarat un medic SABIF, potrivit Libertatea.ro

Ceilalți doi au fost internați la secția Toxicologie a Spitalului Floreasca, iar în prezent se află la Terapie Intensivă.

Citește și: Cine va urca pe scenă la Saga Festival. Nume mari vor întreține atmosfera!

Reacția organizatorilor Festivalului Saga

Organizatorii festivalului Saga au declarat într-un comunicat de presă pentru Libertatea.ro că au luat toate măsurile pentru evitarea unor astfel de incidente. 

  „Pentru festivalul SAGA, siguranța participanților este cea mai importantă. De aceea, de fiecare dată luăm toate măsurile necesare pentru a preveni incidente de orice fel. La intrarea în perimetrul evenimentului, echipele de securitate controlează în detaliu fiecare persoană care accesează zona. Ca o confirmare a poziției pe care o luăm, reprezentând totodată o constantă pentru noi, este și parteneriatul de anul acesta cu Agenția Naționala Antidrog. SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzise și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen”, au transmis organizatorii.

Agenția Națională Antidrog la Festivalul Saga

Festivalul Saga se derulează pe scena Arenei Naționale, între 3 și 5 iunie și reprezintă cel mai mare festival de muzică din Capitală. 

Întrucât consumul de substanțe interzise la astfel de evenimente este o situație foarte des întâlnită, organizatorii au apelat la mai mulți voluntari ai Agenției Naționale Antidrog (ANA). Publicul beneficiază de un stand de informare la intrarea pe stadion, într-o campanie de prevenire a consumului de substanțe ilegale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net