Un alt jurnalist și-a pus capăt zilelor, la 2 zile de la moartea Iuliei Marin! Ticu Dolenschi a lăsat în urmă 2 copii orfani de tată

Lumea presei din România este din nou în doliu. La două zile după decesul jurnalistei Iulia Marin, cameramanul Ticu Dolenschi și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 40 de ani, joi (20 aprilie). Acesta ar fi suferit de depresie. Bărbatul a lăsat în urmă o tânără soție și doi copii.

Jurnalistul Ticu Dolenski și-a pus capăt zilelor / Foto: Facebook
Jurnalistul Ticu Dolenski și-a pus capăt zilelor / Foto: Facebook

Ticu Dolenschi, videograf la News Bucovina, și-a pus capăt zilelor la vârsta de 40 de ani. Decesul cutremurător al jurnalistului a venit la două zile după ce Iulia Marin a avut același destin. Videograful Ticu Dolenschi, cunoscut și ca Nea Ticu, a activat peste șapte ani în cadrul televiziunii Plus Suceava, iar ulterior a colaborat cu publicația NewsBucovina.

Anunțul trist a fost făcut de prietenii și colegii lui Ticu, pe rețelele sociale. Trupul său a fost găsit în podul blocului în care locuia, de un coleg de breaslă.

„E trist când o perioadă dedicată bucuriei Învierii este umbrită de vești rele… Suceava l-a pierdut pe Ticu. Un om, pe cât de fain, pe atât de greu de citit… Un om de care mă leagă multe amintiri, majoritatea conectate la meseriile noastre. Un om pe care îl cunosc cu mult înainte de a fi prezentat publicului drept «Nea Ticu»”

Era căsătorit și avea doi copii

Videograful Ticu Dolenschi și-a pus capăt zilelor joi după-amiază. El era căsătorit și avea doi copii. Pe data de 22 aprilie, sâmbătă, la ora 12:00, jurnalistul va fi condus pe ultimul drum, potrivit apropriaților. Cei care vor să-și ia rămas bun, o pot face din această seară la capela cimitirului Pacea din Suceava.

Mulți colegi ai jurnalistului au ținut să-și lase, în mediul online, gândurile despre el: „Bucovina TV transmite sincere condoleanțe, familiei îndoliate. În aceste clipe de adâncă tristețe, ne este greu să ne găsim cuvintele în urma pierderii colegului, Ticu Dolenschi. Memorie eternă «Nea Ticu»!”

„Ticu, omul cu camera, fără de tremur. Discret, cu vorbe puține, dar cu cadrul perfect, luat din mână, fără trepied, drept ca un stâlp. Din spatele camerei, cu stilu-ți ferm, direct, m-ai învățat să fiu reporter, în friguri, ploi, nămeți de câțiva metri. Mă certai dacă nu puneam întrebări bune, dacă nu îmi ieșea textul din prima. Nici acum nu știu ce ai văzut în mine, de ți-ai bătut capul. M-ai învățat meserie, Ticule, la televiziunea mică din Suceava. Mi-ai arătat drumul. Mulțumesc! P.S. Da, meseria asta te consumă de viu, te soarbe tot. Dumnezeu să te odihnească, Dolenschi Ticu!”

„Colectivul SportSV.ro își exprimă tristețea față de pierderea colegului de breaslă, Ticu Dolenschi. Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe și multă putere familiei să treacă peste această durere fără margini!”

„Dolenschi Ticu a plecat dintre noi. Cei care vor să-și ia rămas bun, o pot face din această seară la capela cimitirului Pacea din Suceava. Înmormântarea va avea avea loc sâmbătă 22 aprilie la ora 12.00. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească in pace!”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net