Jurnalist Pro TV, cercetat penal pentru act sexual cu un minor. Prima reacție a postului de televiziune

Ultima actualizare:

Jurnalistul Marius Buga este cercetat penal într-un dosar ce vizează acte sexuale cu un minor. În vârsta de 42 de ani, corespondentul Pro TV în Dâmbovița este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii.

Jurnalist Pro TV, cercetat penal pentru act sexual cu un minor - SURSA Facebook Marius Buga
Jurnalist Pro TV, cercetat penal pentru act sexual cu un minor - SURSA Facebook Marius Buga

Un caz șocant a cutremurat România. Un jurnalist de la Pro TV a fost adus marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri.

Se pare că Marius Buga are de dat câteva explicații. Dosarul a fost deschis în urmă cu câteva zile, potrivit unor surse judiciare ale celor de la Adevărul.

Marius Buga, jurnalist Pro TV, anchetat pentru act sexual cu minor

Marius Buga - corespondent Pro TV Dâmbovița SURSA Facebook
Marius Buga - corespondent Pro TV Dâmbovița SURSA Facebook

Tot scandalul a început atunci când un minor a fost audiat la Poliția Târgoviște într-o altă speță. Pe parcursul audierilor, tânărul le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul de la Pro TV.

Dosarul a ajuns în scurt timp la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, iar Marius Buga a fost dus la audieri alături de mai multe persoane, în cursul serii de marți, 7 februarie.

Ulterior, autoritățile din Dâmbovița au transmis că la momentul actual, Marius Buga are calitatea de suspect. 

Reacția celor de la Pro TV

Pro TV a venit deja cu o reacție oficială, după ce jurnalistul Marius Buga a ajuns în mijlocul acestui scandal. Postul de televiziune a precizat clar că orice acțiune imorală va fi condamnată.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia.

În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, spun reprezentanții Pro TV într-un comunicat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Baie modernă pixabay jpg
calendar ortodox 2021 30 martie sfantul ioan scararul jpeg
Nicolae Ceauşescu (© „Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 6/1979)
Altar Biserica Domneasca Curtea Veche Postul Mare jpg
cub cutremur romania png
Biserica Gorunești jpg