Vedete autohtone, din show-biz, aduse cu mandat la audieri! Bănuieli de înșelăciune și fals în declarații

Ultima actualizare:

A fost o zi grea pentru magistrații ilfoveni, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea fiind nevoiți să emită, marți, 15 noiembrie, un număr de 58 de mandate de aducere.

Poliția a adus la audieri mai mulți artiști bănuiți că au fi putut să înșele statul, în pandemie.
Poliția a adus la audieri mai mulți artiști bănuiți că au fi putut să înșele statul, în pandemie.

Dan Armeanca nu a fost găsit

Este vorba despre un dosar de înșelăciune și fals în declarații, faptele anchetate având loc în pandemie, când mai mulți artiști au beneficiat de ajutoare financiare din partea statului, arată Antena3.ro

Dan Bursuc a dat declarații polițiștilor ilfoveni
Dan Bursuc a dat declarații polițiștilor ilfoveni

Conform sursei citate, statul româna a fost prejudiciat cu peste jumătate de milion de lei, în acea perioadă, inculpații solicitând sume mult mai mari de bani, totalul ajungând la fabuloasa sumă de 1.3 milioane de lei.

Așadar, a fost „paradă” de vedete, în curtea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, marți, 15 noiembrie, din cartierul bucureștean Pipera. Printre aceștia s-au numărat membrii trupei Mandinga, impresarul Dan Bursuc și Cristi Dules. Dan Armeanca este și el suspect în dosar, dar nu a fost găsit, fiind cunoscut faptul că artistul trăiește și în afara țării.

Maria Buză, adusă cu mandat la poliție, a spus că e o neînțelegere
Maria Buză, adusă cu mandat la poliție, a spus că e o neînțelegere

O apariție surprinzătoare a fost Maria Buză, adusă și ea la declarații. Artista a recunoscut, pentru sursa citată, că a primit ajutor din partea statului, în perioada pandemiei. Mai mult, Maria Buză susțină că totul este o neînțelegere, explicând faptul că granturile primite de ea sunt justificate prin acte. 

Poliţiştii de la IPJ ilfov au efectuat 73 de percheziţii, marți dimineața, în Bucureşti, Ilfov, Dolj, Olt, Gorj, Dâmboviţa şi au de pus în executare cele 58 de mandate de aducere. În perioada restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, statul a sprijint artiștii, care s-au trezit fără spectacole. Astfel, aceștia riscau să nu mai aibă surse de venit. Doar că, pe platforma pusă la dispoziție de autorități au fost identificate mai multe contracte ce par să fie false.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net