Un bărbat a ajuns la spital cu răni multiple după ce a fost atacat de un urs

Astăzi, în jurul orei 11, un bărbat în vârstă de 36 de ani din Sovata a fost atacat de un urs. În urma acestui nefericit eveniment, acesta a fost dus de urgență la spital cu multiple răni pentru a primi îngrijiri medicale, au spus reprezentanții ISU Mureș, citați de Mediafax.

Un bărbat a fost atacat de un urs în Sovata. Foto: Click.
Un bărbat a fost atacat de un urs în Sovata. Foto: Click.

Bărbatul a fost atacat astăzi, 11 aprilie, de un urs. Acest lucru s-a întâmplat pe raza localității Sovata, din județul Mureș. Animalul sălbatic l-a atacat pe bărbat și a reușit să-i provoace mai multe leziuni. Pentru că acestea au necesitat îngrijire medicală, persoana vătămată a fost transportată de urgență la spital. 

Bărbatul atacat de urs a necesitat îngrijiri medicale

Un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Sovata a fost solicitat să intervină astăzi, în jurul orei 11.00, pe raza localității Sovata, pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane care a fost atacată de un urs, conform reprezentanților ISU Mureș.

Multiple leziuni, mai ales la piciorul stâng

Victima, un bărbat de 36 de ani, s-a ales cu numeroase răni, în special la piciorul stâng. De aceea, bărbatul a fost transportat de urgență la UPU Târgu Mureș. Starea de sănătate a persoanei vătămate este stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

Mușcat în zona unei stâne

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că victima ar fi fost mușcată de un urs în zona unei stâne aflate pe strada Căpeți, din Sovata, au transmis cei de la IPJ Mureș. Momentan, cei care anchetează cazul au declarat că nu se știe cum de a fost posibil acest eveniment care ar fi putut duce la o tragedie. Însă, așa cum cere legea în aceste situații, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă, pentru a se putea stabilii circumstanțelor în care a avut loc evenimentul nefericit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net