Un cuplu, soț și soție, au păgubit două hoteluri din Sinaia. Se cazau o săptămână, iar la final nu achitau cazare și nici masa

Un cuplu din Câmpina, soț și soție, a reușit să păgubească două hoteluri din Sinaia cu peste 16.000 de lei, după ce s-au cazat timp de o săptămână în fiecare locație și au plecat fără să achite costurile de cazare și masă. Cei doi sunt acum cercetați penal pentru înșelăciune.

Cameră hotel. Foto: Shutterstock.
Cameră hotel. Foto: Shutterstock.

Metoda folosită de cuplu pentru a păgubi hotelurile

Potrivit anchetatorilor, cuplul și-a rezervat inițial camerele pentru câteva zile la fiecare hotel, dar ulterior și-au prelungit șederea până la o săptămână. În ziua în care trebuiau să părăsească unitatea de cazare, soția strângea bagajele și ieșea discret pe ușa din spate a hotelului, iar soțul pleca și el la scurt timp, fără să plătească.

În total, cuplul a fost cazat la două hoteluri diferite în Sinaia, unde au acumulat datorii de 16.100 de lei. La primul hotel, cei doi au beneficiat de servicii turistice de aproximativ 8.300 de lei în perioada 30 iulie - 6 august, iar la al doilea hotel, suma acumulată a fost de 7.800 de lei, în perioada 22 august - 28 august.

Cum au fost prinși cei doi soți

Polițiștii din Sinaia au fost sesizați pe 28 august de către o femeie, care a raportat încercarea cuplului de a părăsi hotelul fără să plătească. Agenții s-au deplasat rapid la fața locului și l-au găsit pe bărbatul de 37 de ani în incinta hotelului. Se pare că el și soția sa au beneficiat de servicii turistice în valoare de 7.800 de lei în perioada menționată.

La scurt timp după ce bărbatul a fost găsit, polițiștii au identificat-o pe soția sa pe peronul gării din Sinaia, încercând să părăsească localitatea. În urma acțiunii rapide a poliției, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cercetați pentru înșelăciune

Cuplul este acum subiectul unui dosar penal deschis pentru înșelăciune, iar polițiștii continuă investigațiile pentru a aduna mai multe probe și a stabili detaliile complete ale cazurilor de înșelăciune.

După cele 24 de ore de reținere, cei doi urmează să fie prezentați procurorilor pentru a decide asupra unor măsuri preventive suplimentare. Aceștia riscă sancțiuni severe, având în vedere gravitatea faptelor și impactul asupra operatorilor de turism din zonă, scriu cei de la Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net