Un nou drum turistic, care îi va fascina pe români, prinde contur. Va face legătura între două județe și va traversa o rezervație naturală

Un nou drum turistic ar putea apărea pe țara hărții noastre, iar românii care ar trece pe aici ar avea oportunitatea de a admira peisaje de o frumusețe rară! Mai precis, acest nou drum ar face legătura între județele Hunedoara și Gorj, iar noua legătură rutieră ar trece prin superba rezervație naturală Cheile Sohodolului.

Drumul ar lega județele Gorj și Hunedoara / foto: Daniel Guță
Drumul ar lega județele Gorj și Hunedoara / foto: Daniel Guță

Vești bune pentru șoferii și turiștii din țara noastră! O nouă legătură rutieră între județele Hunedoara și Gorj începe să capete contur, iar cei care vor ajunge pe aici vor avea oportunitatea de a admira peisajele superbe din rezervația naturală „Cheile Sohodolului”, prin mijlocul căreia acest drum va urma să treacă.

Mai mult decât atât, trebuie menționat faptul că Consiliul Județean Hunedoara deja a reușit să aprobe devizul general actualizat, dar și indicatorii tehnico-economici pentru a putea moderniza Drumul Județean 672 C, tronsonul limită județul Gorj – Valea de Pești – DN 66A. Șoferii din țara noastră mai trebuie să știe și faptul că lungimea drumului ce ar trebui să fie modernizat este de aproximativ 10 kilometri.

Un nou drum turistic prinde contur în județul Gorj

Autoritățile din țara noastră își doresc să reabiliteze complet drumul, acest proiect fiind deja inclus în Programul de investiții „Anghel Saligny“. Astfel, se dorește ca prin astfel de eforturi, să fie facilitat accesul vizitatorilor către anumite zone turistice importante din zonă.

De asemenea, autoritățile din județul Gorj lucrează, de asemenea, la modernizarea drumului ce trece prin rezervația naturală Cheile Sohodolului. Lucrările urmează să continue și în anii următori, până ce vor ajunge la granița cu județul vecin.

Astfel, românii care vor dori să se bucure de frumusețile din această parte a țării vor putea să se deplaseze mult mai ușor de-a lungul acestor județe. Iar unul dintre obiectivele cele mai fascinante din județul Gorj este Pădurea Colorată, care în anul 2021 reușea să devină cel mai fotografiat loc din întreaga țară! Anul trecut, mai mulți voluntari din țară și de dincolo de hotare au venit aici pentru a reface acest loc superb.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net