Un român a rămas șocat, după ce a dat nas în nas cu un animal sălbatic într-un parc din România: „Fuge de urs”

Un român a avut parte de o experiență bizară într-un parc din România. A dat nas în nas cu un animal sălbatic extrem de viclean, în timpul unei plimbări, și a trăit un adevărat șoc. Despre ce animal este vorba?

Un animal sălbatic a ajuns dintr-un parc în România / Foto: Pexels
Un animal sălbatic a ajuns dintr-un parc în România / Foto: Pexels

Un bărbat din Iași a ieșit să se plimbe prin Parcul Copou, însă nu s-a gândit niciodată că avea să întâlnească acolo un animal sălbatic. Românul a fost de-a dreptul șocat de întâlnirea pe care, cu siguranță, nu o va uita niciodată.

Bărbatul a dat nas în nas cu o vulpe, care, potrivit lui, se plimba printre copaci și nu se temea de oamenii din jur. Așadar, din acest motiv, nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut câteva fotografii, pe care le-a publicat ulterior pe rețelele de socializare. „Ești din Iași dacă…”, a scris tânărul din Iași în dreptul imaginilor, relatează Fanatik.ro.

Alte vulpi au fost văzute în primăvara acestui an în alt oraș din România

Într-un număr destul de mare, internauții au reacționat la postarea bărbatului, unii amuzându-se, alții fiind extrem de îngrijorați. „Încearcă la un cabinet veterinar poate are cip și așa îi afli stăpânul…” / „Poate vă e milă și o adoptați” / „Cățel de Copou!” / „Nu e pierdută, fuge de urs”, au fost doar o parte dintre reacțiile internauților, lăsate în secțiunea de comentarii.

Și totuși, nu este primul astfel de caz. Știm foarte bine că în ultima vreme animalele sălbatice își fac ușor, ușor, drum prin marile orașe din țară. Unele au ajuns să fie văzute pe drumurile publice în ultimele luni de zile, altele au intrat în curțile oamenilor.

Chiar în primăvara acestui an, două vulpi au fost văzute în timp ce se plimbau prin Parcul Central din Cluj Napoca, iar autoritățile au fost imediat alertate de către localnici. Animalele erau destul de prietenoase.

„Am avut reclamaţii că ar fi vreo două vulpi în Parcul Central, care au devenit cam prietenoase, dar, efectiv nu avem ce să le facem. La vulpi, fiind în centrul Clujului, nu putem să tragem în oraş. Cred că cei de la RADP ar trebui să le tranchilizeze. Noi le acordăm sprijinul, dar nu putem să le împușcăm”, declara la acel moment Dan Ionescu, președintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Spotrivi Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net