Unde mergem la mare de Rusalii! Oferte pentru weekendul prelungit

Românii se pregătesc de o nouă minivacanță: cea de Rusalii. Cum luni e zi liberă, hotelierii sunt pregătiți pentru o adevărată avalanșă de turiști pe Litoral în perioada 10-13 iunie. Adevarul.ro a trecut în revistă ofertele din stațiunile de la malul Mării Negre, acolo unde par tot mai preferate cele all-inclusive.

Conform operatorilor din turism, vacanțele în care turiștii au totul inclus au început să prindă tot mai mult, astfel că oferetele în acest sens au început să crească, mai ales după ce în vara trecută, pentru prima dată, cererea de pachete all inclusive a fost mai mare decât oferta. Tocmai de aceea, acum există astfel de posibilități de petrecere a minivacanței de Rusalii în toate stațiunile.

Citeşte şi: Ce salarii se oferă pe litoral? Cât câștigă un bucătar, un ospătar sau o cameristă

Ce oferte se găsesc în Mamaia

Site-ul adevarul.ro a trecut în revistă câteva dintre ofertele de acest gen disponibile pe litoral în perioada 10-13 iunie. Iată câteva dintre acestea. În Mamaia, Hotelul Modern a lansat oferta ultra-all inclusive la prețul de 570 de lei/noapte camera dublă standard. Turiștii beneficiază și de acces gratuit la saună, sală de fitness, piscină, acces la locurile de joacă pentru copii, free minibar, două șezlonguri și umbrelă pe plaja privată.

Citeşte şi: Salvamarii sunt prezenți la datorie! Sfaturi pentru o vacanță fără incidente

La Hotelul Savoy din Mamaia plătești trei nopți și stai patru. Pachetul all inclusive costă 2.068 de lei pentru sejur/camera dublă. La Hotelul Comandor Mamaia o cameră dublă cu vedere la lac costă 463 lei/noapte, pentru doi adulți cu pensiune completă. Hotel Ambasador oferă camera dublă cu vedere mare cu 809 lei/noapte pentru 2 persoane cu all inclusive.

Tot în Mamaia, la Hotelul Ges o cameră dublă costă 742 de lei/noapte cu pensiune completă, iar turiștii primesc acces la plajă cu două șezlonguri și umbrelă și parcare gratuită în limita locurilor disponibile.

La Hotelul Phoenicia Luxury din Mamaia Nord, cu 181 euro/noapte ai servicii all inclusive, adică mic dejun, prânz și cină (bufet suedez), băuturi alcoolice și non alcoolice în timpul meselor și pe toata durata zilei la barul de la plajă și la piscină.

All inclusive, în sudul litoralului

În Eforie Nord, Hotelul Aquatonic – Steaua de Mare oferă camera dublă standard cu sofa la prețul de 450 lei/noapte pentru două persoane, în regim all inclusive, iar Hotelul Mirage Beach Spa Hotel Eforie Nord oferă pensiune completă la prețul de 502 lei/noapte.

Tot în Eforie Nord, Hotelul Cupidon oferă camera dublă cu 329 de lei/noapte, pentru două persoane, în regim de pensiune completă, iar Hotelul Excelsior oferă pensiune completă la prețul de 404 lei/noapte.

În Neptun-Olimp, Hotelul Terra pune la dispoziție camere duble la prețul de 2.136 lei/sejur de trei nopți cu all inclusive light: băuturi în timpul meselor, cină festivă pe data de 11 iunie și petrecere cu specific românesc, acces la piscina exterioara încălzită, saună umedă și uscată, acces la locul de joacă.

Există și oferte ”clasice”

Pentru cei care nu vor să stea la all-inclusive există numeroase oferte doar cu cazare sau cu cazare și mic dejun ori demipensiune. Astfel, la Mamaia ofertele sunt cuprinse între 182 de lei (Hotel Astoria) și 818 lei (Hotel Iaki) pe noapte. La Eforie Nord, prețurile sunt între 123 de lei (Complex Turistic Tropical) și 163 de euro (Hotel Europa) pe noapte, în vreme ce la Venus puteți găsi cazări cu prețuri pe noapte între 110 lei (Hotel Rodica) și 301 lei (Hotel Carmen Azzuro).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net