Urmărire ca-n filme cu 1,22mg/l alcool pur în sânge. Ce a împins-o pe o tânără de 24 de ani să se urce în așa stadiu la volan

O seară împreună pentru doi tineri din Maramureș ar fi putut avea un final tragic, dacă nu erau agenții de poliție să intervină. 

Dragoste cu năbădăi pentru doi tineri din Maramureș
Dragoste cu năbădăi pentru doi tineri din Maramureș

Dragostea e un sentiment complex, atât de complex încât poate fi influențat foarte rapid de către câteva pahare de alcool. Acesta a fost cazul și a doi tineri din Maramureș, care au început să se delecteze cu câteva pahare sănătoase de alcool, în noaptea de marți spre miercuri. 

Dragostea e în aer și în vaporii de alcool

Cei doi tineri, după ce au intrat sub influența alcoolului, au început să se certe. Cearta a fost atât de serioasă încât au decis să rupă logodna. De supărare, tânara i-a spus logodnicului că se întoarce la mama ei, în Boiu Mare. 

Citește și: Isprava unei românce în Italia: a lovit cu mașina patru polițiști

Chiar dacă femeia a consumat o cantitate însemnată de alcool, aceasta a decis să se urce la volanul mașinii și să se ducă în Boiu Mare. Scos din sărite de cele întâmplate, bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat la numărul de urgență 112, unde le-a spus polițiștilor că fosta lui logodnică s-a urcat la volan sub influența alcoolului.  

Află mai multe informații și despre: De ce s-a lăsat de alcool Lucian Mîndruță? „De vreo 7-8 ani nu mai beau deloc”

Ce a urmat după a fost o urmărire demnă de filmele americane. Un echipaj al Poliției din Șomcuta Mare a reușit să o găsească pe femeie pe raza localității Buciumi. Cu sirenele și semnalele luminoase pornite, polițiștii de-abia au reușit să o tragă pe dreapta și să evite o tragedie. 

S-ar putea să te intereseze și: Claudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: «Nu mai știa dacă mi-a adus copiii»

Dacă v-ați întrebat cât alcool a reușit femeia să consume, când polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest, aceștia s-au crucit, având un rezultat neașteptat: 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

După toată această escapadă, polițiștii au întocmit un dosar penal și se vor efectua cercetări suplimentare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, așa cum a precizat și IPJ Maramureș, citat de către Antena 3.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net