Vară de foc la Neversea! Cine sunt artiștii care vor încinge atmosfera

Vești bune pentru toți românii care plănuiesc să meargă la Neversea! Festivalul de la Constanța a anunțat numele artiștilor care vor urca pe scenă în acest an, cât și programul pe zile! În caz că sunteți interesat de câteva zile de distracție la mare, trebuie să știți că Neversea va avea loc între 6 și 9 iulie!

„Organizatorii NEVERSEA au anunțat numele artiștilor care vor urca pe trei  dintre scenele festivalului și programul pe zile. Fanii pot consulta întregul orar pentru  a-și planifica experiența de la malul Mării Negre și pentru a fi siguri că nu vor rata  niciunul dintre show-urile artiștilor preferați. Festivalul NEVERSEA are loc anul acesta  între 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, iar la eveniment sunt  așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa își deschide porțile pentru 4 zile  și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de  lumini și pirotehnice, dar și multe alte surprize, DJ și artiști de top la nivel național și  internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.”

Smiley, Alexandra Stan și Mario Fresh vor urca pe scena principală

Unii dintre cei mai apreciați artiști din țară, cât și de dincolo de hotare, vor urca pe scena principală de la Neversea. Printre aceștia se numără Smiley, Alexandra Stan, CKay, Lil Uzi Vert, cât și mulți alții. Pe scena DayDreaming, fanii muzicii îi vor auzi pe artiști precum Maya Mar, Themba, cât și Vizan, printre mulți alții.

Neversea va avea 3 noi scene

Fanii muzicii din Balcani au primit vești extraordinare! Artiști precum Diac, Taraful Clejanilor, Elena Gheorghe și mulți alții vor urca pe această nouă scenă. În același timp, scena „Retro Fantesia” îi va aduce românilor pe artiști precum DJ Antenna, Even, DJ Pappa și mulți alții!

Iar scena Latino va „înfierbânta” și mai mult spectacolul, cu artiști precum DJ Marius Ioniță, DJ Guaguanco, DJ MAG, cât și multe alte nume faimoase!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net