Cel mai tare artist vine în România! Piesa lui este cea mai căutată de pe Shazam, iar românii sunt în delir când îl ascultă

Românii care vor ajunge la festivalul Neversea în această vară tocmai au primit o veste bună! Artistul nigerian CKay va urca pe scena de la Constanța, la prima sa apariție în țara noastră. Unul dintre cei mai populari cântăreți ai momentului, el se va afla în România la festivalul de muzică dintre 6 și 9 iulie, la Neversea Beach.

Artistul va veni la Neversea, în această vară
Artistul va veni la Neversea, în această vară

Cântăreț, compozitor și producător, Ckay este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, reușind să câștige premiul de „Most Shazamed Song In The World”, după ce hit-ul lui internațional „Love Nwantiti” a devenit rapid cea mai căutată piesă de pe platforma de streaming Shazam. Artistul din Nigeria se bucură de un succes enorm pentru modul în care îmbină stilul emo-afrobeat cu cu R&B și dancehall, potrivit informațiilor oferite de cei de la adevarul.ro.

El a apărut pe scena publică în anul 2019, când a lansat albumul „Ckay the First”, care a inclus și hit-ul care i-a asigurat și faima, „Love Nwantiti”. În doar 2 ani, peste 2.5 milioane de utilizatori de pe TikTok au apreciat muzica artistului, care a devenit viral în mediul online. Doar luna trecută, hitul său a reușit performanța de a fi prima melodie africană care a depășit 1 miliard de stream-uri pe platforma Spotify. Ckay are, în acest moment, un număr de aproximativ 128 de milioane de ascutlători în fiecare lună, pe Spotify.

Artistul nigerian va fi la Neversea în această vară

Ediția din acest an a festivalului de muzică Neversea este una aniversară, iar ea va avea loc între 6 și 9 iulie, la Constanța. Iar organizatorii au reușit să aducă pe scenă cele mai importante nume din industria muzicală. Românii care vor merge la festival vor putea să îi vadă live, pe lângă Ckay, și pe J Balvin, Lil Uzi, Steve Aoki, cât și mulți alții.

Toți cei care doresc să participe la ediția din acest an a festivalului au opțiunea de a cumpăra biletele și abonamentele online, de pe site-ul oficial al Neversea. Cum organizatorii se așteaptă ca zeci de mii de români să fie pe plaja, ei au lansat și opțiuni speciale pentru tinerii sub 21 de ani. Pachetele UNDER21 pot face prezența la festival mult mai ușoară și pentru tineri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net