Vești importante pentru șoferi. Cum se va putea obține un duplicat al permisului de conducere

Vești importante pentru șoferii din țara noastră! Ministerul Afacerilor Interne dorește modificarea condițiilor de eliberare a permisului de conducere. Proiectul de ordin propus de aceștia ar face posibilă obținerea unui duplicat online.

Șoferii vor putea obține un duplicat online
Șoferii vor putea obține un duplicat online

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, șoferii din țara noastră trebuie să știe că Ministerul Afacerilor Interne dorește o schimbare ce poate fi extrem de importantă. Mai precis, aceștia au propus un proiect de ordin care face posibilă obținerea unui duplicat al permisului de conducere online. Acesta poate fi solicitat în situațiile în care cel original a fostp ierdut, ori deteriorat.

În acest moment, șoferii din țara noastră al căror permis de conducere le este furat, ori dacă este teriorat, sau pierdut, pot primi unul nou direct de la sediul autorităților. Noul proiect de lege ar face posibilă obținerea unui duplicat al permisului de conducere direct online, fără a fi nevoie ca șoferii să meargă la poliție.

Cei care au nevoie de un duplicat al permisului de conducere trebuie să știe că vor putea accesa cererea de eliberare online a duplicatului, cât și toate documentele necesare, direct de pe site-urile DRPCIV.

Schimbare importantă pentru șoferii din România

Această schimbare mai înseamnă și că vechiul permis de conducere nu va mai trebui să fie predat. De asemenea, valabilitatea acestui permis nu va mai fi reînnoită, iar aceasta ar urma să înceteze automat, odată cu înregistrarea cererii. De asemena, șoferii din țara noastră ar urma să primească și o dovadă de înlocuire a permisului de conducere.

În plus, șoferii mai trebuie să știe și faptul că noul permis ar fi livrat la adresa titularului din țara noastră, ori, în cazul în care este menționat în cerere, la serviciul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Astfel, proiectul de ordin emis de către Ministerul Afacerilor Interne ar face posibil, pentru șoferii din țara noastăr, obținerea unui duplicat al permisului de conducere direct online, fără a fi nevoie ca aceștia să se mai deplaseze la poliție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net