VIDEO O familie de români, atacată în Bulgaria de un bărbat în chiloți. Le-a sărit pe mașina aflată în mers

Întâmplare de groază trăită de o familie de români plecată într-o scurtă vacanță la vecini, în Bulgaria. La un moment dat, pe drumul de întoarcere din Ruse, un bărbat a ieșit dintr-o pădure, a sărit în fața mașinii, apoi pe capotă. Oamenii din autoturism s-au îngrozit.

image

În imaginile surprinse de camera de bord se observă bărbatul îmbrăcat într-un tricou și o pereche de chiloți. Apare din lateral, sar în mijlocul carosabilului și îl obligă pe șofer s-ă încetinească, moment în care se urcă pe capotă și se prinde cu mâinile de ștergătoare.

Șoferul a încetinit până aproape de a opri mașina, iar bărbatul a s-a dat jos de pe capotă.

Probabil s-a așteptat ca cei doi să coboare din mașină. Dar șoferul a decis să accelereze imediat ce bărbatul se afla la distanță de mașină astfel încât să nu îl pună în pericol.

Românca, pasageră în mașină, a semnalat întâmplarea bizară pe forumul dedicat vacanțelor în Grecia.

„Atenție la drumul prin Bulgaria! Pe drumul de întoarcere, la circa 20 km de Ruse. Nu am oprit și nu am deschis ușile, deși ăsta a fost primul impuls”, a scris autoarea postării, pe Forum Grecia.

Imaginile postate pe rețeaua socială a adunat mii de reacții și comentarii. Internauții au atras atenția asupra faptului că bărbatul bulgar încerca să îi atargă într-o farsă gen „metoda accidentul”

„Posibil sa fie vorba despre metoda "Accidentul". Se arunca pe mașină, apoi, dacă nu oprești sau pleci, sună la poliție/ambulanță oferind numărul de înmatriculare și plângandu-se ca a fost accidentat și are diverse răni (făcute anterior ori după „accident” cu "ajutorul" colegilor din "bandă"). Pe grupul Poliției Române circulau frecvent astfel de mesaje, ce avertizau cetățenii. Dacă oprești, te șantajează, cerându-și bani.”, a comentat o româncă.

Răspunzând comentariilor, femeia a explicat că circulă de 13 ani pe acest drum, dar e prima dată când trăiește o asemenea experiență.

„Intenția mea este să vă împărtășesc experiența, pentru că eu nu eram pregătită pentru un astfel de moment. Să fim atenți, pe toate drumurile pot apărea indivizi cu comportamente bizare. Nu am dorit să mai stau pe acel teritoriu, de aceea nu am alertat autoritățile. Nimeni nu a fost rănit, din fericire”, a scris autoarea postării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net