Vremea 21 mai. Prăpăd în România! Se anunță fenomene periculoase în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie, ori, pe scurt, ANM, a anunțat deja cum va fi vremea în țară astăzi. Iar dacă sperați la o ieșire în natură, ori, măcar, prin parc, veștile meteorologilor pentru ziua de duminică sunt unele mixte. Deși temperaturile vor fi unele ideale, chiar ușor peste normalul perioadei, vom avea parte de un cer plin de nori, cât și posibilitate însemnată de averse, de-a lungul țării.

vremea umbrela vant lapovita ploi pixabay jpg

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a venit deja cu prognoza pentru ziua de astăzi, iar veștile sunt oarecum mixte. Dacă vă numărați printre românii care sperau să poată ieși în natură în această duminică, ori, cel puțin, să facă o plimbare prin cel mai apropiat parc, veștile meteorologilor pot fi oarecum dezamăgitoare, potrivit informațiilor oferite de către observatornews.ro. Aflați în continuare cum va fi vremea de-a lungul zilei de astăzi, 21 mai.

În primul rând, o veste bună pentru ziua de astăzi este că temperaturile vor fi unele ridicate, chiar ușor peste media obișnuită pentru această perioadă a anului. Astfel, vom avea parte de o vreme caldă, iar termometrele vom înregistra valori maxime cuprinse între 20 și 28 de grade Celsius. Iar în ce privește minimele, temperatura rămâne tot una plăcută, cu valori de aproximativ 4 și 16 grade. Problema vine când vorbim despre precipitații, care pot fi însemnate, mai ales la munte și în zona Transilvaniei, unde putem avea chiar și descărcări electrice.

Cum va fi astăzi vremea în capitală

În privința capitalei, vremea va fi una plăcută, cu temperaturi maxime undeva între 26 și 27 de grade Celsius, iar minimile nu ar trebui să coboare sub 13 grade. Cerul va fi unul variabil, iar spre după-amiază putem să ne confruntăm cu averse, însoțite chiar și de descărcări electrice. Viteza la rafală a vântului nu va depăși 50 de km/h.

Pe litoral, vremea nu va fi mult diferită de capitală, cu temperaturi maxime de 24 de grade și minime de 14. Iar dacă doriți să intrați deja în mare, ei bine, temperatura apei va fi undeva în jur de 16-18 grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net