Insecta din casă care poate semnaliza o problemă uriașă în locuința ta. De ce apare și ce trebuie să faci imediat

Insectele nu sunt o prezență atât de rară în casele noastre, fie că este vorba despre țânțarii care ne dau bătăi de cap imediat ce se încălzește vremea, ori despre păianjeni. În general, deși acestea sunt, cu siguranță, neplăcute, nu reprezintă un pericol pentru casele noastre, ori pentru noi. Însă nu același lucru îl putem spune despre o anumită insectă care poate semnala o problemă uriașă în apartamentul nostru!

Mica insectă poate semnala o problemă cu umezeala
Mica insectă poate semnala o problemă cu umezeala

Indiferent dacă vorbim despre țânțarii care reușesc să ne dea bătăi de cap imediat ce începe să se încălzească vremea, despre păianjeni, ori chiar și gândaci care au reușit să ne pătrundă în apartament, insectele sunt o prezență care nu mai surprinde pe nimeni, în casele noastre. De obicei, indiferent de metoda pe care o folosim, aceste creaturi sunt ușor de îndepărtat din apartamente, iar doar rareori în România ne putem trezi cu vreo specie veninoasă prin sufrageria noastră. Însă, potrivit informațiilor oferite de către playtech.ro, există și o insectă care poate semnala probleme mult mai grave decât bănuim.

Este vorba despre banalul „silverfish”, o insectă de mici dimensiuni, argintie, care pare strălucitoare. Dacă vă îngrijorați că aceast creatură are vreun venin periculos, ori o mușcătură dureroasă, puteți sta liniștit! Pericolul anunțat de „silverfish” nu este cauzat de insectă în sine, ci de condițiile în care apare în casă. Mai precis, insecta are nevoie de umezeală, care poate duce la multe probleme în casă, precum mucegai, ori deteriorarea cărămizilor.

Insecta este un semnal de alarmă pentru casa voastră

Cum mica insectă „silverfish” are nevoie de un grad ridicat de umiditate pentru a supraviețui, nu este exclus să începeți să vă confruntați cu probleme mult mai mari decât acest animal minuscul. Mucegaiul, pe lângă aspectul neplăcut, poate provoca probleme grave de sănătate, iar umezeala poate fi chiar și cauza deteriorării cărămizilor din apartament.

Desigur, un nivel ridicat de umezeală poate apărea și în mod natural, în locuri precum baia, ori bucătăria, însă dacă vedeți aceste mici insecte prin casă, ar trebui să inspectați bine locurile pe unde apar, dacă nu vreți să vă confruntați cu o cheltuială mut mai mare, pe viitor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net