Weekend cu temperaturi de vară. Mulți pleacă la mare ca să se bucure de vremea caldă

Ultima actualizare:

La malul mării, în acest weekend, 21- 22 octombrie, se vor înregistra temperaturi de vară. Meteorologii au anunțat temperaturi chiar și de 27 grade Celsius. După această perioadă, însă vremea se va răci. Țara noastră va fi lovită de un ciclon polar.

Ce temperaturi se vor înregistra la mare Foto: Pexels
Ce temperaturi se vor înregistra la mare Foto: Pexels

Câte grade va avea apa mării

Turiștii vor putea face baie în mare, la fel ca vara, în acest weekend. Apa mării va avea 18 grade, anunță meteorologii. „Intri în apă uşor, uşor, îţi controlezi foarte bine respiraţia şi e foarte sănătos. Recomand, intraţi", a declarat un turist pentru Observatornews.ro.

Prețuri scăzute la cazările pentru mare 

Și prețurile la cazările de la mare au scăzut. Sunt reduceri chiar și cu 75 de procente, față de cum erau în toiul verii. „Weekendul acesta, fiindcă temperaturile sunt foarte plăcute pentru această perioadă se pot caza în Mamaia în hoteluri de trei stele, preţurile pornind de la 124 de lei pe noapte. Pentru perioada aceasta tarifele sunt foarte bune", a spus managerul unei agenții de turism. 

Cum va fi vremea în celelalte zone ale țării

Conform hărților ANM, la București și Botoșani vor fi 31 de grade Celsius, la Iași vor fi 30 de grade Celsius, la Craiova și Sibiu vor fi 29 de grade Celsius, iar la Cluj, 26 de grade Celsius. Și duminică va fi foarte cald: 29 de grade Celsius la București, 28 de grade Celsius la Constanța, 27 de grade Celsius la Craiova și Rm Vâlcea, 24 de grade Celsius la Sibiu. Și luni vor fi peste 20 de grade Celsius la prânz în cea mai mare parte a țării, cu maxime de 25 de grade Celsius la Craiova.

Câte grade se vor înregistra săptămâna viitoare

Vremea va rămâne caldă la malul mării şi săptămâna viitoare, dar temperaturile nu vor mai depăşi 25 de grade Celsius. Valul de căldură e împins la noi de un ciclon care a adus ploi şi inundaţii în vestul europei. Coada acestui ciclon se simte uşor în vestul ţării, aflat sub cod galben de vânt. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net