Zeci de elevi și profesori au ajuns la spital, în Timișoara! Autoritățile încearcă să afle ce a provocat problema

Situație de urgență în Timișoara! Cursurile de la Colegiul Naţional C.D. Loga din Timişoara au fost suspendate astăzi, după ce zeci de elevi și profesori au ajuns la spital, cu simptome de intoxicație. Ieri, cât și pe parcursul nopții trecute, aceștia s-au prezentat la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, cât şi la Spitalul Municipal din Timişoara, iar o parte dintre pacienți au rămas internați.

Zeci de elevi și profesori au ajuns la spital
Zeci de elevi și profesori au ajuns la spital

Autoritățile sunt în alertă în Timișoara, după ce un număr masiv de elevi și profesori au fost nevoiți să ajungă la spital, cu simptome de intoxicație. Peste 86 de elevi, cât și 21 profesori, au solicitat ajutorul medicilor, după ce au prezentat simptome. Dintre aceștia, 17 elevi și un profesor au rămas internați în spitale.

Potrivit informațiilor de la Digi 24, DSP Timiș încearcă să preleveze probe pentru a afla ce a dus la această stare de urgență, iar subprefectul Sorin Ionescu a declarat că, până la acest moment, nu se știe cu siguranță ce a provocat problema. Directorul Colegiului Naţional C.D. Loga, Violeta Bontilă, a spus că elevii bolnavi sunt din clase diferite, iar cauza îmbolnăvirii este, pe moment, necunoscută.

Situație de urgență în Timișoara

„Lucrul interesant este că nu toţi cei care au băut apă de la purificator au dezvoltat simptome şi nu toţi cei care au dezvoltat simptome au băut apă de la purificator”, a spus aceasta, conform sursei citate. De asemenea, directoarea a mai declarat că a discutat cu cei de la ISU, care au venit la școală pentru a testa dacă sunt prezente gaze toxice în clădire.

Directoarea instituției de învățământ a avut și ea probleme, din cursul serii de marți. Starea ei s-a agravat în cursul nopții, suferind de frisoane și stare de vomă. În cele din urmă, directoarea a sunat la 112, iar chiar și acum resimte o stare de oboseală  și slăbiciune.

Deja au fost trimise mai multe echipe de la DSP Timiș, pentru a probe de apă, atât din rețea cât și de la dozatoare, de la Colegiul Naţional C.D. Loga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net